Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hjelp til pålogging

Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Aftenposten bruker en felles innloggingsløsning kalt SPiD. Dette er en fellestjeneste som er lik for alle tjenester eid av Schibsted, som også inkluderer Finn og VG.

Har du noen gang logget inn på noen av Schibsted sine tjenester har du allerede en SPiD-konto. Har du ikke en konto er det gratis å opprette. Du bruker det samme brukernavnet (e-post) og ditt egendefinerte passord i SPiD og på tvers av alle tjenestene.

Er du først logget inn vil du automatisk være logget inn og trenger ikke logge inn på nytt. Du vil være innlogget så lenge du bruker samme PC, mobil eller nettbrett.


Jeg har en SPiD-konto fra tidligere

Om du ikke er logget inn, men allerede har en SPiD-konto, kan du logge inn med denne. Trykk på Logg inn hvor du blir sendt videre til SPiD sin side for innlogging.

Skriv inn din e-postadresse og brukernavn og klikk så på «Logg inn med SPiD». Du blir nå sendt tilbake til diskusjonen og kan delta aktivt. Om det er første gang du logger inn på vil du bli bedt om å godta Stavanger Aftenblads sine brukervilkår.


Jeg har ikke en SPiD-konto fra tidligere

Om du ikke har en SPiD-konto fra tidligere kan du enkelt opprette en ny. Dette er gratis og tar kun et par minutter. Klikk på «Logg inn» og velg «opprett bruker».

Du får nå beskjed om å skrive inn din e-postadresse og et egetdefinert passord. Bruk gjerne et passord du ikke bruker andre steder for at kontoen skal være sikker.

Godkjenn brukeravtalene og klikk på «Opprett bruker i SPiD»

Skjermbilde. Opprett SPiD-konto. Foto.

Når kontoen er opprettet må du verifisere at e-postadressen fungerer og er din før du kommer videre. Dette blir du informert om i skjermbildet etter opprettelse og det blir samtidig sendt en e-post til e-postadressen du oppga.

Skjermbilde. Verifiser din e-postadresse på mailen din. Foto.

I e-posten du mottar er det en lenke med en knapp «Bekreft min e-post adresse». Klikk på knappen for å bekrefte at e-postadressen din fungerer og tilhører deg.

Til slutt må du fortelle oss hva du heter og hvor gammel du er. Vi spør etter din fødselsdato for å bekrefte at du er gammel nok til å bruke våre tjenester.

Skjermbilde. Bekreft alder og oppdater profil. Foto.

Trykk på «Lagre» for å sette ditt fornavn, etternavn og fødselsdato. Dette blir satt i din SPiD-konto og du blir sendt tilbake til artikkelen du ville lese eller til forsiden av Aftenbladet.no


Opplever du problemer eller har andre spørsmål?

Ta kontakt med vårt kundesenter på chatten nederst her til høyre. Trykk på den blå knappen “Chat med oss” i din nettleser.