Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Velkommen til Stavanger Aftenblad,

Logg inn for å få full tilgang til aftenbladet.no og våre apper.

Har du en digital brukerkonto?
Dersom du har logget deg inn hos Stavanger Aftenblad eller Finn.no tidligere, har du Schibsted-konto fra før.
Logg inn Opprett bruker
app_sa_nyhetsapp
aftenbladet.no mobilapp
Med pushvarsel
app_sa_eavis
eAvis
Papiravisen digitalt
Få varsel om store nyheter Nyhetsappen som alltid holder deg oppdatert, inkludert varsling! aftenbladet.no kan også leses på desktop.
app_sa_nyhetsapp
aftenbladet.no mobilapp Med pushvarsel Nyhetsappen som alltid holder deg oppdatert, inkludert varsling!
app_aftenbladet_eavis
eAvis Papiravisen digitalt Her kan du lese papiravisen side for side på pc/Mac, nettbrett eller mobil. Denne avisen kan du alltid ta med deg, enten du er hjemme eller på ferie.

Mest stilte spørsmål

Kan flere i husstanden få digital tilgang til mitt abonnement?
Ja, du kan gi digital tilgang til et husstandsmedlem. Det gjør du på Min side. Velg "Del ditt abonnement". Skriv inn e-post-adressen til den du ønsker å dele med, og klikk på "Gi tilgang". Da sendes det en e-post til denne e-post-adressen.

Vedkommende må åpne e-posten og følge instruksene her. Da opprettes det brukernavn og passord slik at ditt husstandsmedlem kan logge seg på med eget brukernavn.
Jeg har allerede en Schibsted-konto via Finn, VG eller Aftenposten. Hvordan kobler jeg denne kontoen til mitt abonnement på Stavanger Aftenblad?

Når du logger deg inn, sjekker vi mot kundebasen vår om du har et aktivt abonnement. For at vi skal finne deg er det viktig at du legger inn riktig navn og fødselsdato på din Schibsted-konto. Får du likevel ikke tilgang etter å ha logget inn, ta kontakt med oss via "Chat med oss" på denne siden eller på telefon 51 19 51 50, så hjelper vi deg.

Jeg er innlogget, men får likevel ikke tilgang. Hva skjer?

Er du logget inn med riktig brukernavn? Har du flere brukernavn, kan det være at du er innlogget med et som ikke er koblet til abonnementet ditt.

Hvis du er logget inn med riktig brukernavn og likevel ikke får tilgang, kan årsaken være at vi ikke klarer å knytte brukernavnet ditt mot abonnementet ditt. Klikk her for å knytte brukernavnet ditt til abonnementet.

Ta kontakt med kundesenteret via "Chat med oss" på denne siden eller på telefon 51 19 51 50 hvis problemet vedvarer.

Jeg har byttet e-postadresse, hva gjør jeg?
Logg deg på Min Side med ditt brukernavn (e-post) og passord, og gjør endringene der. forandre epostadresse e-postadresse e-post-adresse emailadresse e-mailadresse e-mail-adresse mailadresse mail-adresse
Hvordan endrer jeg mitt passordet?

Min Side kan du endre passord. Her velder du "Endre brukernavn/passord".

Hva er Schibsted-konto?
Schibsted-konto er en felles påloggings- og betalingsløsning for Schibsted-selskaper. Du bruker samme brukernavn og passord på en rekke tjenester inkludert  Aftenposten, VG, og  finn.no
Abonnenter må opprette en Schibsted-konto for å få registrert seg og få tilgang til digitale tjenester og innhold.

Trenger du hjelp?