Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Kirke i Verona
juleprodukter i en julebod
julekake
Borg i kaldt vintervær

Verona, Italia
12. - 16. desember 2018

Luciafestival i Verona

Opplev den stemningsfulle Luciafestivalen i Romeo & Julies by Verona i Italia. Vi bor sentralt og kan nyte Verona på kveldstid, samt besøke småbyer og julemarkeder i regionen og motebyen Milano.

Dag 1: Avreise / Milano
Oppmøte på Sola flyplass hvor din reiseleder fra Boreal Reiser hjelper til med innsjekk. Avgang kl. 06:00, via København, ankomst Milano kl. 10:30. Ved ankomst venter vår innleide buss og vi setter kursen mot Milano.

Milano er landets nest største by og kjent som en mote mekka. Her gjør vi en runde med lokalguide og ser bl.a. det berømte operahuset La Scala, domkirken og kjøpesenteret Vittorio Emanuele II som er verdens eldste aktive shoppingsenter. Videre til Verona for innsjekk på vårt 4* hotell sentralt i byen. Etter innsjekk blir det avslapping og middag på hotellet.

Dag 2: Santa Lucia festivalen i Verona
Etter frokost tar de som vil, en liten sparerunde i byen og gjør seg kjent sammen med lokalguide. Her kan du blant annet se den berømte romerske arenaen, som i vår tid blir brukt til operaforestillinger. Du kan se Julies hus, det vakre torget Piazza del Erbe, med mer. Resten av dagen til egen disposisjon på Santa Lucia festivalen, som er en gammel tradisjon og feires av mennesker fra hele regionen. Festivalen markeres med markeder, torgboder, underholdning og aktiviteter på hovedtorget Piazza Bra. Med hotellet i ti minutters gangavstand fra Piazza Bra, kan man legge opp tempoet på dagen slik man ønsker.

Dag 3: Julemarkedene i Rango og Canale
I dag kjører vi buss til Rango og besøker noen av de koseligste julemarkedene i Nord-Italia. Rango er en liten landsby nord for Gardasjøen, og de brosteinsbelagte gatene, gamle trehusene og små torgene lager en perfekt ramme for julemarked på italiensk vis. Middelalderbyen Canale likeså, med godt utvalg av lokale produkter, tradisjonell mat, vin og annet krimskrams.

Dag 4: Garda og Bardolino
Ikke langt fra Verona ligger Italias største innsjø, Gardasjøen. Her ligger flotte landsbyer som perler på en snor langs sjøens bredd, og vi besøker byen med samme navn, Garda, og vinbyen Bardolino. Også her har man pyntet til jul, og de vakre havnepromenadene og oversiktlige småbyene vil sjarmere deg.

Dag 5: Hjemreise
Tid for en litt sen frokost før utsjekk og transfer til Milano for hjemreise. Avgang fra Milano med Norwegian kl. 14:40, via Oslo, ankomst Stavanger 20:05.

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 11 990 pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:
Reiseleder fra Boreal Reiser
Flyreise Stavanger – Milano t/r
Overnatting 4 netter på Grand Hotel Verona 4* hotell, inkl. frokost
1 middag på hotellet
1 typisk lokal lunsj på utflukt
Besøk til Olivenoljemuseet inkl. smaksprøver
Lokalguide i Verona, Rango, Garda/Bardolino og Milano
Program og utflukter som beskrevet
All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

IKKE INKLUDERT:
Turistskatt Verona 2€ per natt betales ved utsjekk
Enkeltromstillegg 4 netter: kr 1 200
Drikke på måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide

Mer info og bestill

Telefon: 51 82 02 10
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien