Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Sainte-Anne’s juv
innendørs i kirken
taubane

Canada
5. - 15. mai 2019

Uberørt villmark, sjarmerende storbyer og kanadisk gjestfrihet  

Hva forbinder du med Canada? Vakker natur og villmark? Lønnebladet som preger det røde og hvite flagget? Lønnesirup, ishockey, Jim Carrey, Bryan Adams eller kanskje kanadagåsa? Canada refereres ofte til den fredelige naboen i nord. Denne opplevelsesrike reisen som starter i Toronto og ender i Montreal, har vi spekket hver dag med kjente og ukjente godbiter.

Dag 1: Toronto here we come
Vi lander ved lunsjtider og tar en matbit ved historiske St. Lawrence Market Neighbourhood. Det blir sightseeing og spektakulær 360 graders panoramautsikt fra CN Tower (560 høydemeter). Kvelden disponeres på egenhånd.

Dag 2: Niagara Falls
Du vil kjenne vannsprøyten og ikke minst høre brølet fra vannmassene. Felles lunsj før vi besøker botanisk hage på veien tilbake til Toronto.  

Dag 3: Gananoque – «byen som hviler på to elver»
I dag følger vi Lake Ontario østover til dagens mål som er Gananoque (uttales GAN-e-NOK-way). Byen er nok mest kjent som porten til de tusen øyer, selv om det er 1865 øyer totalt mellom Kingston og Brockville.

Dag 4: Ottawa – hovedstaden i Canada
Vårt første møte med Ottawa blir på det historiske ByWard Market. Her finner du unike butikker, restauranter og utendørsmarked med lokale artister. Lunsj på egenhånd før vi fortsetter sightseeingen. Felles middag om kvelden.

Dag 5: Underground City i Montereal
De neste dagene skal vi tilbringe i Montreal, og allerede før lunsj skal vi besøke Mount Royal – et lite vulkans fjell midt i byen og finansdistriktet med sine skyskrapere. I Montreal finnes det også en underjordisk by «Underground City» som er verdens største handlesenter under bakkenivå.

Dag 6: Mount Tremblant
Turen går nordover mot Laurentian Mountains, en av verdens eldste fjellkjeder og kjent for skisporten. Vi stopper i Mount Tremblant noen timer før vi sjekker inn og spiser felles middag på hotellet.

Dag 7: Frisk fjelluft og vakker villmark
Det blir et pusterom fra byens mas og jag. Dette er en drømmedag for enhver friluftsentusiast som har lyst til å oppleve vakker villmark. Alternativt kan du benytte et oppvarmet basseng eller kose deg på spa på hotellet.

Dag 8: Quebec
Quebec ligger på Unescos verdensarvliste og er Canadas eldste by – i tillegg til vennskapsby med Bergen. Vi besøker La Citadelle som er en aktiv militærbase, og det ikoniske hotellet Fairmont le Chateaue Frontenac. Felles middag om kvelden.

Dag 9: Hengebroer og fossefall?
Bruk dagen som du ønsker. Mer tid til å utforske Quebec? Eller bli med på utflukt til det imponerende Sainte-Anne’s juv og de tre hengebroene like utenfor bykjernen. Den brusende fossen Montmorency, som er 30 meter høyere enn Niagara Falls skal også oppleves.  

Dag 10: Lønnesirup
Før avreise til Stavanger skal vi selvfølgelig oppleve enda en erke-canadisk delikatesse, nemlig lønnesirup. Etter lunsj går turen til flyplassen og vi begynner hjemreisen, og ankommer Norge neste dag.

 Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 24 799 pr person i dobbeltrom

Prisen inkluderer:
Flyreise Stavanger – Toronto med retur fra Montreal
Flyavgifter (kr 2367 med forbehold om endringer)
9 netter i dobbeltrom på gode hotell
9 frokoster
3 lunsjer (dag 1, 2 og 10)
6 middager (dag 3, 4, 6, 7, 8 og 9)
Kaffe etter middag
Utflukter i henhold til program
Tips til restauranter
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 3900
Drikke til måltider
Frivillig utflukt til Montmorency waterfalls inkl. lunsj kr 350
Tips til guider og sjåfører stipulert til kr 300

Mer info og påmelding

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Adresse: Unik Travel AS Tollbodgata 6 4611 Kristiansand Tlf. er betjent mandag –fredag 9.00 – 15.30

Vis alle tilbud i denne kategorien