Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Andrea Brocelli
italienske smågater
vinranker og vintønne
italiensk murhus

Toscana, Italia
23. – 27. juli 2019

Toscana og Andrea Bocelli

Hvert år inviterer Andrea Bocelli til en utendørs musikkopplevelse i sin hjemby Lajatico. Temareiser Fredrikstad har sikret seg nummererte billetter til forestillingen.

“Ali di libertà” er tittelen på den 2019-utgaven av Teatro del Silenzio.

Det beste av det beste er i programmet: en multi-sensorisk opplevelse som vil gjenoppfinne opera ved å tilby de største komponistene, de mest elskede sangene og de mest populære “klassikerne”, presentert i et innovativt format.

Sammen med Andrea Bocelli, vil anerkjente internasjonale bel canto stjerner fremføre mesterverkene i et reportoar med «evige sanger». 

Forestillingen vil bli utført som om publikum var en del av et filmsett, gjennom sterk, fantastisk og rik teatralisering.”

Det toskanske landskapet er et av de mest særpregede og vakre i hele Europa, og turistene har strømmet hit siden renessansen. Landsbyene klynger seg dramatisk opp etter åssidene og det bølgende landskapet er karakteristisk, med sypresser og pinjetrær. Landsbyene med teglsteinstak ligger som fargeklatter i landskapet.
I tillegg til vakker musikk skal vi oppleve det toskanske landskapet på nært hold. Vi bor på et godt hotell i den vakre byen Colle Val d’Elsa, perfekt plassert med hensyn til utflukter. I tillegg til regionens arkitektur og landskap, får vi oppleve toskanernes sjarme og fascinerende livsstil. Vi besøker Siena, Volterra og San Gimignano. Det toscanske kjøkken og de røde vinene er også viktige ingredienser på turen.

Med oss som reiseleder har vi Per Åsander.
Per er utdannet sommelier ved AIS (Associazione Italiana Sommelier) og har arbeidet hos Vinmonopolet i mange år, bl.a. med vareopplæring. Han er fortsatt reiseleder for flere av deres studieturer til Italia. Han snakker flytende italiensk og kjenner Italia meget godt etter å ha arbeidet her i mer enn 20 år.

Dag 1 – tirsdag 23. juli
Avreise med KLM fra Stavanger Sola kl. 10.10, via Amsterdam og videre til Roma med ankomst kl. 16.35. Vi setter kursen mot Toscana og landsbyen Colle Val d’Elsa. På veien gjør vi ett kaffestopp Etter innsjekking og litt tid til avslapping, møtes vi igjen til velkomstmiddag i hotellets restaurant. 
Middag inkludert.

Dag 2 – onsdag 24. juli  
Etter en god frokost besøker vi Siena, regnet av mange som en av de vakreste byene i Italia. Byen er blant annet kjent for «Palio», et hesteveddeløp som holdes to ganger hvert år. Byens historiske sentrum står oppført på Unesco`s verdensarvliste. Vi får en guidet tur i Siena, etterfulgt av besøk på en vingård med smaking og lunsj. Kvelden er fri til egen disposisjon i Colle Val d’Elsa. 
Frokost og vinsmaking/lunsj inkludert. 

Dag 3 – torsdag 25. juli 
Dagen for vår hovedattraksjon har kommet. Etter en god frokost, setter vi kursen for etruskerbyen Volterra. Byen har en lang historie og etruskerne har hatt bosettinger i området fra det 8. århundre før Kristus. Romerne tok herredømme over området i år 260 før Kristus. 
Vi får en guidet byvandring her, og litt tid på egenhånd. Deretter nyter vi en god italiensk lunsj. 
På ettermiddagen setter vi kursen for Andrea Bocelli sin fødeby Lajatico. Kvelden tilbringes under åpen himmel i selskap med Andrea Bocelli. Vi har nummererte billetter til konserten. 
Vi er tilbake til hotellet ut på natten en gang. 
Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 – fredag 26. juli
Etter at vi har sovet ut og spist en sen frokost, setter vi kursen for en av de mest kjente byene i Toscana.  San Gimignano, kjent for sin middelalderske bykjerne med en rekke tårn. Byen er ført opp på Unesco sin verdensarvliste. Vi får en guidet tur i byen, og litt tid på egenhånd.
Dagen avsluttes med avskjedsmiddag i Colle Val D’Elsa. 
Frokost og middag inkludert.

Dag 5 – lørdag 27. juli
Etter en sen, god frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kurs mot Roma og flyplassen. Vi spiser lunsj på en hyggelig restaurant underveis. Avreise med KLM kl. 17.25 til Amsterdam. Videre kl. 21.00 med ankomst Stavanger Sola kl. 22.25. Frokost og middag inkludert.


A-fordel:
Kr 16 495

Prisen inkluderer:
Flyreise Stavanger Sola-Amsterdam-Roma tur/retur med KLM
Flyskatter kr 714,- pr. oktober 2018 (refunderes ikke ved avbestilling)
All transport og utflukter under oppholdet
Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Palazzo San Lorenzo 4*
Konsert med Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio – nummererte billetter (kategori Poltroncina)
Guidede turer i Siena, Volterra og San Gimignano med skandinavisktalende guider
4 frokoster
2 lunsjer inkl. vin
1 vingårdsbesøk m/smaking og lunsj
2 middager inkl. vin
Per Åsander er med som reiseleder tur/retur Norge og under hele turen

Tillegg:
Enkeltrom kr 1 900 (meget begrenset)

Utsolgt!

Telefon: 69 31 26 21

Hjemmeside

Adresse: Storgt. 37, 1607 Fredrikstad Postboks 58, 1601 Fredrikstad

Vis alle tilbud i denne kategorien