Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

skuespillere

Sola kulturhus, hovedsalen
18. og 19. januar kl. 18.30. Søndag 14. januar kl. 14.00.

Tinsel Town

Tinsel Town Hotel var en gang et vakker hotell, fylt med glam, glitter og stas. Et sted hvor fiffen samlet seg, og dramatikk var daglig kost. Midt i dette vandrer småbyjenta Nikki inn i resepsjonen med håp om hevn, lykke og stjernestatus. Hun fanger straks oppmerksomheten til hotellets eier, Greven. Han gir henne alt hun kunne drømt om… eller? Når Nikki velger en annen så bestemmer han seg for at om ikke han skal få henne, så skal ingen. Han låser hotellet og alle som hører til Tinsel Town Hotel i en evig loop. Hver dag fra den skjebnesvangre stunden i 1957 så våkner alle som er der til en dag helt lik som dagen før. De blir glemt av verden, og i sin uvitende tilværelse står de stille under Tinsel Town Hotel sitt tak.

De to unge og lovende venninnene Eik og Satch prøver virkelig å gjøre storbyen til sin. Men i Hollywoods ugjestmilde jungel så er ikke det så lett. En kveld havner de noe uheldig opp i stry, og mens de løper fra politiet så søker de ly i den nærmeste åpne døren de finner. Problemet er bare at når de snur seg igjen så er døren vekk. Hvor er døren? Hvor er de? Hva i all verden skal de gjøre nå?

Tinsel Town gir deg en gylden opplevelse. Skinnende fasader, vakre pin-ups og hemmeligheter i hver eneste vegg. Musikalen er skrevet av Iren Førland og Peder Erga. Radarparet har jobbet sammen ved flere anledninger og bekrefter jærsk kreativitet i en svært verdslig pakke. Tinsel Town er en musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hevn, gåter og en smule magi. Vi gir dere storslåtte ”broadway” numre og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve.

Tinsel Town gir deg en gylden opplevelse. Skinnende fasader, vakre pin-ups og hemmeligheter i hver eneste vegg. Musikalen er skrevet av Iren Førland og Peder Erga. Tinsel Town er en musikal med noe for enhver smak. Kjærlighet, lidenskap, hevn, gåter og en smule magi. Vi gir dere storslåtte ”broadway” numre og nydelige øyeblikk. Med musikk, koreografi og dramatikk i herlig samspill gir vi deg en forestilling du bare må oppleve.Last ned ditt digitale A-fordel her!

A-fordel:
Kr 200

Pris uten fordelskort Kr 250
Du sparer: Kr 50

Kjøp billett

Telefon: 51 65 34 60

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien