Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hotellet med basseng
hyggelig leilighet med enkle stoler og rundt bord
flott strand med passelig få mennesker
spiseplassen ute

Tenerife
20. - 27. januar 2019

Bli med på tur til Tenerife i januar!

  Bli med Boreal Reiser til Tenerife og få et avbrekk fra vinteren i Norge. Øya er den største av de bebodde Kanariøyene. Her er klimaet jevnt hele året. Vi reiser med direktefly og bor godt på Sunprime Coral Suites & Spa.

  Fremmøte Stavanger Lufthavn Sola hvor reiseleder fra Boreal Reiser tar imot dere. Innsjekk ved Ving og avreise med direktefly kl. 06.35, norsk tid. Ankomst Tenerife kl. 10.55, lokal tid.

  Etter landing blir vi fraktet videre med buss til Playa de las Americas. Det blir innsjekk ved Sunprime Coral Suites & Spa. Anlegget ligger fint til og er vår base under oppholdet. Dette er et hotell for voksne og ligger kun 8-10 minutters gange fra stranda.

  Vi skal bo i 1roms classic suite med balkong. Her finner vi klimaanlegg, kaffetrakter/tekoker, badekåper, tøfler, strykejern/brett samt kjøleskap, mikrobølgeovn, tekjøkken, komfyrtopp og kjøkkenutstyr. I tillegg er det flatskjerm, parabol, skrivebord, telefon og gratis wifi, og selvfølgelig bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Alle rom har safe.

  Området har 2 utendørs, oppvarmede svømmebasseng, bassengparasoller, treningsfasiliteter, spa med full service, badstue og biljardbord samt bassengbar. Det er muligheter for renseri og klesvask.

  Hotellet har en fin hage og takterrasse med solstoler og en fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

  Under oppholdet har vi Sunprime Inklusive uten lunsj, men med Sunprime Hotels generøse frokostbuffet hver dag. Inkludert er også middag fem dager i uken bestående av forrett, hovedrett og dessert fra buffet. Til middagene er vann, brus, lokalt øl eller vin samt kaffe inkludert. De 2 kveldene vi ikke har middag på hotellet er reiseleder med og foreslår restauranter.

  Under oppholdet er det fullt mulig å delta på Ving sine utflukter, og vår reiseleder er behjelpelig med å organisere. (ikke inkl. i prisen)

  Søndag 27. januar sjekker vi ut fra hotellet og reiser til flyplassen. Innsjekk ved Ving og flyavreise fra Tenerife kl. 11.55, lokal tid. Ankomst Stavanger Lufthavn Sola kl. 18.15, norsk tid.
  Last ned ditt A-fordel her!

  A-fordel:
  Kr 13 995

  Pris uten fordelskort Kr 14 990
  Du sparer: Kr 995

  PRISEN INKLUDERER
  Reiseleder fra Boreal Reiser under hele turen
  Flyreisen Stavanger-Tenerife tur/retur
  7 netter i 1 roms classic suite med balkong
  Sunprime Inklusive uten lunsj; frokostbuffet hver dag, 5 middager med forrett, hovedrett og dessert fra buffet, samt vann, brus, lokalt øl eller vin og kaffe inkludert
  Mat på fly tur/retur, ekskl. drikke

  TILLEGG:
  Enkeltrom: På forespørsel
  Måltider som ikke er inkludert; lunsjer, 2 middager
  Utflukter under oppholdet

  Telefon: 51 59 90 60
  reiser@boreal.no

  Hjemmeside

  Adresse: Boreal Travel AS Treskev. 5 4043 Hafrsfjord

  Vis alle tilbud i denne kategorien