Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Kirke i Verona
juleprodukter i en julebod
julekake
Borg i kaldt vintervær

Verona, Italia
12. - 16. desember 2018

Luciafestival i Verona

Opplev den stemningsfulle Luciafestivalen i Romeo & Julies by Verona i Italia. Vi bor sentralt og kan nyte Verona på kveldstid, samt besøke småbyer og julemarkeder i regionen og motebyen Milano.

Dag 1: Avreise / Verona
Oppmøte på Sola flyplass hvor din reiseleder fra Boreal Travel hjelper til med innsjekk. Avgang kl. 06.00, via København, ankomst Milano kl. 10.30. Ved ankomst venter vår innleide buss og vi setter kursen mot Verona for innsjekk på vårt 4* hotell, sentralt i byen. Etter innsjekk og avslapping tar vi en liten runde i byen og gjør oss kjent sammen med en lokalguide. Vi ser blant annet den berømte romerske arenaen som i vår tid blir brukt til operaforestillinger, Julies hus, det vakre torget Piazza del Erbe med mer.

Dag 2: Santa Lucia festivalen i Verona
Dagen til egen disposisjon på Santa Lucia festivalen, som er en gammel tradisjon og feires av mennesker fra hele regionen. Festivalen markeres med markeder, torgboder, underholdning og aktiviteter på hovedtorget Piazza Bra. Hotellet ligger kun ti minutters gåavstand fra Piazza Bra.

Dag 3: Julemarkedene i Rango og Canale
I dag kjører vi buss til Rango og besøker noen av de koseligste julemarkedene i Nord-Italia. Rango er en liten landsby nord for Gardasjøen, og de brosteinsbelagte gatene, gamle trehusene og små torgene lager en perfekt ramme for julemarked på italiensk vis. Middelalderbyen Canale likeså, med godt utvalg av lokale produkter, tradisjonell mat, vin og annet krimskrams.

Dag 4: Garda & Bardolino
Ikke langt fra Verona ligger Italias største innsjø, Gardasjøen. Her ligger flotte landsbyer som perler på en snor langs sjøens bredd, og vi besøker byen med samme navn, Garda, og vinbyen Bardolino. Også her har man pyntet til jul, og de vakre havnepromenadene og oversiktlige småbyene vil sjarmere deg.

Dag 5: Milano / hjemreise
Vi utnytter vår siste dag i Italia til fulle. Milano er landets nest største by og kjent som en motemekka. Her gjør vi en runde med lokalguide og ser bl.a. den berømte operahuset La Scala, domkirken og kjøpesenteret Vittorio Emanuele II som visstnok er verdens eldste aktive shoppingsenter. Avreise fra Milano med fly kl. 20.00, via København, ankomst Stavanger 00.05.

Påmeldingsfrist: 6. september 2018

A-fordel:
Kr 11 990 pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Travel AS
Flyreise Stavanger – Milano t/r
Overnatting 4 netter på Grand Hotel Verona 4* hotell, inkl. frokost
1 middag på hotellet
1 typisk lokal lunsj på utflukt
Besøk til Olivenoljemuseet inkl. smaksprøver
Lokalguide i Verona, Rango, Garda/Bardolino og Milano
Program og utflukter som beskrevet
All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse


IKKE INKLUDERT:

Turistskatt Verona 2€ per natt betales ved utsjekk
Enkeltromstillegg 4 netter: Kr 1200
Drikke på måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide

Telefon: 51 82 02 10
sorvestreiser@sorvestreiser.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien