Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Elefanter i Sri Lanka
Hvite strender med to mennesker som bader
tuk tuker på rad og rekke
park med fin skog og et lite fjell

Sri Lanka
25. oktober – 7. november 2018 

Sri Lanka – 14 dager i paradis

Sri Lanka er perlen i Det indiske hav – tropiske skoger med elver og imponerende fossefall, fjell høyere enn våre, endeløse strender, krystallklart vann og palmesus. Etter en rundtur på Sri Lanka avslutter vi med late dager på Eden Resort og Spa i Berwala.

Dag 1: Stavanger – Colombo, Sri Lanka
Vi flyr fra Stavanger med Qatar Airlines mot Sri Lanka, med mellomlanding i Doha.

Dag 2: Ankomst Colombo, Sri Lankas hovedstad
Sri Lanka ligger 4 ½ time foran oss, vi lander litt over midnatt lokal tid. Vi kjører til sentrum og sjekker inn på vårt hotell. Litt utpå dagen er vi klare for sightseeing i hovedstaden. Middag på hotellet.

Dag 3: Colombia – Sigirya
Dagens kjøretur gir oss mange inntrykk og opplevelser. Elefanten er Sri Lankas mest berømte dyr og lever både vill og i fangenskap. Vi besøker Pinnawala Elephant Orphanage, et barnehjem for forlatte elefantunger. Vi ankommer Sigirya på ettermiddagen hvor vi skal bo i to netter.

Dag 4: Frivillig utflukt – Sigirya-klippen
Bli med og opplev landets største og mest spektakulære severdighet – palasset og festningen Sigirya, beliggende på toppen av en 200 meter høy klippe, bygget i det 5. århundre. Denne enorme «steinen» ligger midt i en tropisk skog, og gir en storslått panoramautsikt. Utpå ettermiddagen blir det en artig sightseeing i landets mest populære fremkomstmiddel, tuk-tuken.

Dag 5: Fra Sigirya til Kandy
Dagens kjøretur til Kandy, buddhismens kraftsentrum, byr på masse opplevelser. Det blir en kort vandring opp til de berømte buddhistiske huletemplene i Dambulla, besøk på et treskjærerverksted, en krydderplantasje og mye mer før vi ankommer hotellet vårt i Kandy.

Dag 6: Edelstener, botanisk hage, tefabrikk og møte med Det indiske hav 
Vi besøker en edelstensbedrift hvor det slipes safirer, rubiner og månesteiner. Royal Botanical Garden er den flotteste i Asia med over en million besøkende hvert år, og vi får innsikt i hvordan te-produksjonen foregår. På ettermiddagen møter Det indiske hav oss, hvor vi skal bo på Eden Resort og Spa i Beruwala – og skjemme oss bort.

Dag 7 – 12: Dagene er dine
Hotellet vårt er flott med en stor hage, strand og spa-senter. Du spiser frokost og middag når det passer deg. Den norske reiselederen vår forlater gruppen her på Eden, og den lokale guiden som dere er blitt godt kjent med de siste dagene vil være kontaktperson for resten av oppholdet. I løpet av disse dagene arrangeres det frivillige utflukter som du kan delta på. 

Dag 13 – 14: Ankomst Stavanger
En stor opplevelsesreise er slutt, men du vil utvilsomt reise hjem med et ekstra hjertelig minne om Sri Lanka, det deilige sommerklimaet og det gjestfrie folket.

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 26 600 pr person

Pris uten fordelskort Kr 29 260
Du sparer: Kr 2660

Prisen inkluderer:
Fly Stavanger – Colombo t/r med Qatar Airlines
Flyavgifter (kr 3400 med forbehold om endringer)
13 netter i dobbeltrom på gode hoteller
12 frokoster
12 lunsjer
12 middager
Utflukter ink. inngangspenger
Reiseleder fra Unik Travel på rundreisen

Tillegg:
Enkeltrom kr 6900
Drikke til måltidene
Visum
Tips

Visum:
Visum må søkes på nettet av den enkelte (USD 20) før avreise: www.eta.gov.lk/slvisa

Mer info og bestill

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien