Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

bassenget ved hotellet
mat på en tallerken
bygate
Stranden

Split, Kroatia
21. - 28. september 2019

Split og den kroatiske rivieraen   

Fly direkte fra Stavanger til Split og den kroatiske rivieraen. Vi bor på Amadria Park Hotel Jure 4* utenfor byen Sibenik på den vakre kroatiske kysten. Hotellet har bl.a.  luksuriøs SPA, privat strand, utendørs basseng og flotte fasiliteter. I løpet av uken drar vi på heldagsutflukter til bl.a. tre flotte kroatiske byer: Split, Zadar og Trogir. 

Dag 1: Ankomst Split
Møt din Boreal Reiseleder på Sola flyplass for innsjekk og avreise til Kroatia. Avgang 06:00 ankomst 08:40. Ved ankomst venter bussen som tar oss til Hotel Jure 4* for innsjekk 7 netter. Avslapping og middag på hotellet.

Dag 2: Dalmatia
Vi drar ut og utforsker en liten del av regionen som går under navnet Dalmatia. Dagen starter i Pakovo Selo Etnoland, en park som presenterer dalmatisk kultur, mat og tradisjoner, og har vunnet pris som den beste turistattraksjonen i Kroatia. Videre til nasjonalparken Krka for å se frodig, uberørt natur langs elven med samme navn. Båttur videre til “piratbyen” Skradin, en liten perle av en by ved elvens utløp.

Dag 3: til egen disposisjon
Bruk dagen som du vil; hotellet har privat sandstrand og førsteklasses fasiliteter. Book behandling på hotellets eget SPA, slapp av under palmene ved bassenget, spis og drikk godt på en av hotellets flere restauranter og barer, og les en bok på solterrassene.

Dag 4: Zadar
Etter en frokost tar lokalguiden oss med en tur til Zadar, litt lengre nord på kysten. Zadar har vært bebodd i over 3000 år, og både romere, ungarere, franskmenn og kroater har satt sine spor. Gamlebyen ligger på en liten halvøy og er innbydende og oversiktlig.  Sjøorgelet må oppleves, her spiller havets bølger selv på et meget intrikat laget instrument. Til slutt skal vi på en av Dalmatia beste vingårder og smake på deres kvalitetsviner.

Dag 5: til egen disposisjon
Ta gjerne turen inn til byen Sibenik, ca. 7 km fra hotellet. En passe stor by med noe mindre turister enn andre steder, til tross for sitt godt bevarte middelaldersentrum og katedralen med UNESCO status.

Dag 6: Trogir og Split
I dag besøker vi to av Kroatias mest spennende byer – Trogir og Split. Vi begynner i Trogir, byen er plassert på en liten øy mellom øyen Ciovo og fastlandet, og har en av de mest ikoniske havnepromenadene ved Adriaterhavet.  Sentrumet har mange intakte bygg fra sin storhetstid mellom 13.- og 1500-tallet. Split er landets nest største by, og er bygd rundt den romerske keiseren Diokletian sitt palass fra begynnelsen av 300-tallet. Mye flott kan sies om disse to byene, men det beste er å oppleve dem med egne øyne.

Dag 7: Fridag og avskjedsmiddag
Dagen til egen disposisjon og nytelse av hotellets fasiliteter og forhåpentligvis varme vær. Om kvelden besøker vi Roca-familiens gård og for en trivelig avskjedsmiddag. Her serveres typisk lokal og hjemmelaget mat og drikke, i en hjemmekoselig atmosfære som fungerer som en perfekt avslutning på vår herlige uke i Dalmatia.

Dag 8: Hjemreise
Vår uke i Kroatia er dessverre over, og vi sjekker ut av hotellet og setter turen til flyplassen i Split. Avgang kl. 09:30, ankomst Sola lufthavn kl. 12:20.

Påmeldingsfrist 20. februar 2019

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 14 890 pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:
Reiseleder fra Boreal Reiser
Flyreise direkte Stavanger – Split t/r
7 netter på Amadria Park Hotel Jure 4*, inkl. frokost
3 heldagsutflukter med lokalguide som beskrevet
6 middager på hotellet
3 lunsjer på utflukt
Vinsmaking
Farvelmiddag på Roca siste kvelden
All transport i egen buss iht. program

IKKE INKLUDERT:
Enkeltromstillegg 7 netter: kr 1 540
Drikke på måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide
Mat på flyet

Utsolgt!

Telefon: 51 82 02 10
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien