Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Budapest
Budapaet

Ungarn og Serbia
1. - 8. oktober 2018

Budapest og Beograd og spa

En innholdsrik og annerledes tur til Ungarn og Serbia. Budapest er en av Europas flotteste byer og har mye å tilby. Vi opplever middelaldershow og hesteshow på den ungarske landsbygda. To netter opphold på flott spa-hotell i Szeged. Til slutt besøker vi Serbias to største byer, hovedstaden Beograd og vakre Novi Sad.

1. oktober: Avreise / Elvecruise

Møt din reiseleder på Sola flyplass for avreise til Budapest via Oslo, avgang kl. 07.30. Ved ankomst i Budapest kl. 11.30 venter bussen som tar oss til vårt 4* hotell sentralt i Budapest. Innsjekk 3 netter. Dagen til avslapping, før vi drar på et stemningsfullt elvecruise på Donau, inkl. middag og levende musikk.

2. oktober: Budapest
Vi gjør oss godt kjent med denne fantastiske byen som er Ungarns hovedstad. Med lokalguide utforsker vi Budapest og ser de mest kjente severdighetene som Fiskerbastionen, Borgdistrikten, Kjedebroen, Parlamentet, handlegaten Vaci Utca med mer. På kvelden blir det “ungarsk aften” med musikk levert at Hungarian State Folklore Ensemble, samt tradisjonell ungarsk middag.

3. oktober: Szentendre & Visegrad
Besøk til kunstnerlandsbyen Szentendre like utenfor Budapest, med sine koselige gater og mange handverkbutikker. Videre til Visegrad, også kalt “Donaus kne” hvor vi tar del i et forrykende middelaldershow på en borg med utsikt over elven. Etter showet blir det 3-retters middag i middelalderstil.

4. oktober: Hesteshow på Pusztaen
Vi sjekker ut og setter kursen sørover til en hestegård på Puszta-sletten. Hestegjeterne underholder oss med sine ferdigheter på hesteryggen, og vi spiser en god ungarsk lunsj. Videre til Szeged for innsjekk på Hunguest Hotel Forrás 4*, 2 netter. Hotellet har en stor bade- og SPA avdeling, som er inkludert for oss under oppholdet. Middag på hotellet.

5. oktober: Spa-dag
Slapp av på hotellet og nyt fasilitetene. En egen “Silent Wellness” (ikke tillatt for barn) avdeling har bl.a. flere typer bassenger, bad, sauna med mer. 30 minutter massasje er inkludert. Andre velværebehandlinger til svært gode priser, kan bookes individuelt. Middag på hotellet.

6. oktober: Serbia – Novi Sad
Vi legger Ungarn bak oss og krysser grensen. Første stopp et Serbias nest største by, Novi Sad. Vi stopper på den enorme Petrovaradin festningen med utsikt over byen og Donau, og rusler i det vakre bysentrumet i barokkstil med lokalguide. Vi fortsetter til Beograd og sjekker inn på 4* hotell for 2 netter. Middag på hotellet.

7. oktober: Beograd
Guidet rundtur i Beograd med lokalguide. Besøk til Sankt Sava-kirken, Kalemegdan festningen og Skadarlija området med mer. På ettermiddagen besøker vi en vinkjeller i byens undergrunn og smaker på vin og lokalt brød. En flott dag avsluttes på Beograds eldste restaurant med det noe spesielle navnet “Spørsmålstegnet”.

8. oktober: Dagen til egen disposisjon / hjemreise
Frokost og sen utsjekk fra hoteller. Skyss til byen for tid på egenhånd til de siste innkjøp og sightseeing frem til vi drar til flyplassen og sjekker inn. En fantastisk tur er ved veis ende. Avreise fra Beograd kl. 18.45, via Oslo, ankomst Stavanger kl. 23.20.

Last ned din A-fordel her!

A-fordel:
Kr 14 950 pr person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Reiser
Flyreise Stavanger – Budapest / Beograd - Stavanger
Overnatting 7 netter på 4* hoteller i Budapest, Szeged og Beograd, inkl. frokost
Elvecruise i Budapest, inkl. buffetmiddag og levende musikk
Middag på tradisjonell ungarsk restaurant i sentrum av Budapest
Middelaldershow inkl. middag og vin/drikke i Visegrad
Hesteshow på Pusztaen inkl. 3-retters lunsj
Ubegrenset bruk bade fasiliteter på spa-
hotell i Szeged
30 min "relax" massasje eller "aroma" massasje
2 middager på hotellet i Szeged (buffet)
1 middag på hotellet i Beograd
1 middag på Beograds eldste restaurant
Guidet rundtur med lokalguide i Budapest, Novi Sad og Beograd
Billetter kategori 2 til Hungarian State Folklore Ensemble på Danube Palace
Vinsmaking i Beograd
Program og utflukter som beskrevet
All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse


IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter kr 1 790
Drikke på måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide

Mer info og bestill

Telefon: 51820210
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien