Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Blomstret MOO-veske
Svart, handy veske
Liten blomstret veske og en varmgul veske

Nettbutikk
Fast tilbud

MOO: Duse, varme og sterke farger

Norsk Design
Vesker skal fylle en funksjon, men den burde også gi et løft til kropp og sinn. Kropp fordi vesken henger stort sett på en, og sinn fordi farger gjør noe med deg. I denne kolleksjonen har MOO valgt en dus (dusty) blå, varmgul brannbilrød og en lysegrå farge samt blomstereng (som har alle fargene sammen + +).

Norges vakreste vesker….
Hos MOO finner du norsk design med håndverk fra Argentina og Italia. Evige klassikere om det er til jobb, reise eller fest. MOO har siden 2005 laget vesker for dame og herre og bruker kun ku- og kalveskinn av ypperste kvalitet – noe som gjør at veskene bare blir finere og finere jo mer man bruker dem. 

Husk å sjekke ut Elsk-din-MOO, www.moo.no/elsk-din-moo, for tips om hvordan du best tar vare på produktet ditt. MOO har fokus på praktiske og brukervennlige vesker uten at det skal gå utover design og kvalitet. Derfor får du hos MOO vesker du kan elske lenge, og som kan være med på alle slags eventyr.

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
25 % rabatt

Slik får du rabatten:

1. Skriv inn "stavangeraftenblad25" i feltet for ”Rabattkode” og trykk "legg til rabattkode" i Handlekurven.

2. Skriv inn ditt abonnementnummer (du finner det på ditt A-fordelsbevis) i feltet for ”Notat” under din kontaktinformasjon.

Kampanjekode: stavangeraftenblad25

MOO.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien