Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Vesker fra MOO
to unge damer som viser to av veskene fra MOO
Tre kvinnelige modeller som har vær sin veske i hånden, fra MOO
Fflott lysebrun hverdagsveske

Fast tilbud

Vårens designvesker fra norske MOO

Det norske veskemerket MOO har siden 2005 laget praktiske og trendy hverdagsvesker for dame og herre. Hos MOO finner du alt fra pc-vesker og hverdagsvesker til fargerike småvesker for festlige anledninger, lommebøker og sko. Du kan til og med få hundebånd i skinn som matcher vesken din. Skinnveskene er designet i Norge og produseres i Argentina, Tyrkia og Italia. MOO bruker kun ku- og kalveskinn av ypperste kvalitet, noe som gjør at veskene bare blir finere og finere jo mer man bruker dem. Bare husk å sjekke ut Elsk-din-MOO
for tips om hvordan du best tar vare på produktet ditt. MOO har fokus på praktiske og brukervennlige vesker uten at det skal gå ut over design og kvalitet, hos oss får du vesker du kan elske lenge og som kan være med på alle slags eventyr. Som abonnent på Stavanger Aftenblad får du 25 % rabatt på hele sortimentet. Gjelder ikke allerede rabatterte varer.

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
25 % rabatt

Du sparer: 25 %

Slik får du rabatten:

1. Skriv inn "stavangeraftenblad25" i feltet for ”Rabattkode” og trykk "legg til rabattkode" i Handlekurven.

2. Skriv inn ditt abonnementnummer (du finner det på Aftenbladkortet) i feltet for ”Notat” under din kontaktinformasjon.

Kampanjekode: stavangeraftenblad25

MOO.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien