Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

murbygning med bratte fjell i bakgrunnen
Slakter som skjærer i ei skinke
ruiner ved stranden

Salou, Spania
11. - 25. oktober 2018

Bli med til vakre Salou – den spanske gullkysten

Salou ligger midt i hjertet av Costa Dorada -gullkysten, med kort avstand til flere severdigheter som Tarragona og vinregionen Priorat, den pulserende storbyen Barcelona og fjellklosteret Montserrat. Salou nyter mer enn 300 soldager i året og har flotte strender og et solid restauranttilbud.

 

Dag 1: Stavanger – Barcelona – Salou

Fly direkte fra Stavanger til Barcelona. Hotellet vårt ligger perfekt til i sentrum av kystbyen Salou.

Hotel Sol Costa Daurada er et 4 stjerners hotell i Salou, som har de fasiliteter som gir oss et behagelig opphold. Rommene er godt utstyrt og har balkong, og hotellet har restauranter, utendørs svømmebasseng og et velværesenter med innendørs basseng. En lang sandstrand ut mot Middelhavet ligger kun 15 min. spasertur unna.

Utflukter:
Frivillig utflukt til Poblet og Tarragona

Poblet ligger en 45 minutters kjøretur innover i landet, mens Tarragona ligger ved kysten. I Poblet besøker vi det minneverdige klosteret som for tiden er boligen for 28 munker ved Sant Benito-ordenen. Vi spiser lunsj ved klosteret. Etter lunsj besøker vi Tarragona, Costa Coradas hovedstad. Det romerske amfiteateret tiltrekker turister fra inn- og utland, og er selvfølgelig også på UNESCO’s verdensarvliste. 

 

Frivillig utflukt til Barcelona

Etter ca. 40 minutters kjøretur er vi i Catalonias øyensten, Barcelona. Det vil bli gjennomført flere stopp på de mest kjente severdighetene; La Sagrada Familia, Den olympiske havnen, Plaza Catalunya og Paseo de Gracia. Turen avsluttes ved havnen, hvor det blir lunsj. Etter lunsj vil det bli tid på egenhånd. Retur til Salou på ettermiddagen.

 

Frivillig utflukt til Montserrat

«Montserrat» ordrett betyr «taggede fjell (som et sagblad)» på katalansk. Navnet beskriver den særegne delen av bergformasjonen, som er synlig på lang avstand. Turen opp til Montserrat tar omtrent en time, og på veien kjører vi gjennom vin- og cavaregionen Pendedes. Vi besøker det gamle klosteret hvor den berømte fargede Madonnaen befinner seg. Deretter blir det lunsj på restauranten Vinya Nova, før vi returnerer til hotellet i Salou.

 

Frivillig utflukt til Sitges, med vingårdbesøk

Vi tilbyr en tur til den sjarmerende fiskerbyen Sitges med et stopp på en kjent vingård med lang historie. Turen dit fra Salou tar ca. en halvtime. Siden begynnelsen av 80-tallet har vingården produsert vin- og vineddik av ypperste kvalitet, godt kjent blant verdens mesterkokker. Turen forsetter til Sitges hvor det blir lunsj på en hyggelig argentinsk restaurant ved havet. Her finner vi shopping av ypperste klasse, en rekke kunstgallerier og dessuten et vell av restauranter og kaféer.

Dag 14: Hjemreise

Buss kjører oss til Barcelona og flyplassen. Fra flyvinduet ser vi Spanskekysten forsvinne under oss. Nå bærer det hjem til Norge etter 14 dager med opplevelse, gode minner og hyggelige medreisende.

A-fordel:
Kr 12 990

Pris uten fordelskort Kr 13 990
Du sparer: Kr 1000

Prisen inkluderer:

Direktefly Stavanger – Barcelona t/r med Norwegian
Flyavgifter (kr 388 med forbehold om endringer)
Buss mellom flyplass – hotell t/r
14 netter i dobbeltrom på Hotel Sol Costa Daurada
13 frokoster på hotellet
14 middager på hotellet
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:

Enkeltrom kr 3900
Frivillige utflukter
Øvrige måltider


Mer info og bestill

Telefon: 38 12 79 00

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien