Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Ullgriser
ullgriser ute
Gården oppi fjellsiden
En dal i nærheten av Voss

Renaa: Selskap-en trapp ned
1. november kl. 19.00

Renaa og Produsentene: Tveite Gård i Voss

“Renaa & Produsentene” er middager Renaa arrangerer fordelt ut på året. I disse middagene vil månedens produsent, som er en produsent Renaa jobber tett med, forteller sin historie, mens Renaa serverer en 4-retters middag hvor produsentens råvare utgjør en rød tråd.

I november vil Renaa hedre Anders og kona Cecilie Tveite. Anders er utvandret Stavanger-gutt (mann) som nå holder til på magiske Tveite Gård på Voss hvor han, etter Renaas mening, avler de beste mangalitsasvina. Mangalitsasvin, eller ullgris som de ofte kalles p.g.a. deres krusete hår, produserer mer marmorert kjøtt enn moderne griseraser, fettet inneholder mye Omega3 fettsyrer og i størst grad umetta fett.

Når vi spør Sven Erik Renaa hva som er så spesielt med Anders sine Mangalitasvin svarer han;
-For en del år siden stod en beskjeden kar i trappen og sa at han kjente Torill og lurte på om jeg ville smake på en ny griserase han hadde stor tro på. Jeg får fortsatt vann i munnen når jeg tenker på det, det er det beste og mest perfekt marmorerte svinekjøttet jeg har smakt. Den eneste problemet med Anders er at han nå har blitt for populær, det er vanskelig å dekke etterspørselen, alle topprestaurantene vil ha hans mangalistasvin.  

Vel, nå kommer Anders hjem til Stavanger, besøker Renaa og med seg har han mangalitsasvin. Kvelden begynner med en introduksjon av Renaa og de valgene de gjør, så er det kveldens produsent som står i fokus, Anders Tveite fra Tveite Gard.

 

Entusiastiske gjester møter fantastiske produsenter og kortreiste råvarer på sitt aller beste:

 

Hjertelig velkommen!

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 895

Pris uten fordelskort Ikke tilgjengelig

Kr 895 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Kampanjekode: 0111

Kjøp billett

Telefon: 51 55 11 11

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien