Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

produsentene på Klostergarden

Renaa: Selskap-en trapp ned
24. mai kl. 19.00

Renaa og Produsentene, Klostergarden

Nyt maten og lær noe nytt!

Entusiastiske gjester møter fantastiske produsenter og kortreiste råvarer på sitt aller beste. Renaa sin restaurantdrift og entusiasme er avhengig av god og stabil tilgang på produkter i verdensklasse!

Råvarer som har reist kort, er laget på en bærekraftig måte, og er på sitt aller beste når de blir servert deg!

Mai er synonymt med Dielam i restaurant-verden. Klostergarden på vakre Mosterøy, leverer enestående dielam og er fjerde produsent ut i serien “Renaa & Produsentene”. Hver måned i 2018 presenteres en middag med månedens produsent og partner av Renaa. Produsenten vil her fortelle sin historie, mens Renaa serverer en 4-retters middag hvor produsentens råvare utgjør en rød tråd.

Klostergarden har sin opprinnelse i Utstein Gard, som har vært slektsgard fra år 1700. Den produksjonen de har i dag bygger på generasjoner av kunnskap og ektefølt engasjement for jordbruket og dyrehold. I dag drives den av Inger Lise og Anders Schanche Rettedal. De har rundt 600 vinterfôra sau, 1600 slaktegris, 10-30 utegående gris, 25 ammekyr og et stort kulturlandskap å holde i hevd, altså mat med historie.

De har i tillegg 45 flinke lammeprodusenter i nærområdet som leverer høstlam til Klostergarden, disse selges som Klosterlam. Kun lam som oppfyller strenge kvalitetskriterier for fett, kjøttfylde og størrelse kommer på markedet som Klosterlam. Når du kjøper dette lammekjøttet får du et førsteklasses produkt med en særegen smak.

Denne kvelden vil Inger Lise og Anders fortelle sin historien, hvordan samarbeidet startet og vil ta oss gjennom produktene deres. 

Kvelden begynner med en introduksjon av Renaa og de valgene de gjør, så er det kveldens produsent som står i fokus, Klostergarden.

Når du velger Renaa, tar du et litt større valg for hva du spiser. Det er dette vi vil feire disse kveldene.

Hjertelig velkommen!

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 795

Pris uten fordelskort Ikke tilgjengelig

Kr 795 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Kampanjekode: 2405

Bestill

Telefon: 51 55 11 11

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien