Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Frode Ljosdal plukker gressløk
Frode plukker tare
en nyplukket bunt redikker
Frode i egen hage

Renaa: Selskap-en trapp ned
23. august kl. 19.00

Renaa og Produsentene: Grønnsaker fra Brimse

Renaa & Produsentene er en serie 4-retters middager som arrangeres en gang pr måned gjennom hele året. Her får du bli bedre kjent med matprodusenter og partnere av Renaa, høre deres historier samt forstå kjærligheten til maten og arbeidet. Du blir geleidet gjennom rettene hvor produsentens råvarer utgjør en rød tråd.

Entusiastiske gjester møter fantastiske produsenter og kortreiste råvarer på sitt aller beste!

Denne dagen hedres Frode Ljosdal, deres skjeggete grønnsaksdyrker som forvalter 320 mål ute på Brimse. Øya Brimse ligger i Stavanger-skjærgården og er et jordbruksparadis. Frode Ljosdal har i dag 60 av landets beste restauranter på sin kundeliste og driver storstilt eksperimentering med nye frø og vekster.

 

Sven Erik Renaa sier om Frode: –For oss er Frode unik, han kjem med ferske grønsaker i bilen sin kvar tysdag. Det å få lov å plukke sine eigne grønsaker er alle kokkars draum. Videre forteller han at han får utrolig mye energi av å reise ut på øya. Det er en “boost, et eventyrland for kokker. Dette er også litt av årsaken til at Renaa sine lærlinger sendes ut for å jobbe sammen med Frode på gården.

 

Hør Frode fortelle om hvordan det er å jobbe med Renaa samt om filosofien i driften og «gården» sin. Hjertelig velkommen!

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 795

Pris uten fordelskort Ikke tilgjengelig

Kr 795 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Kampanjekode: 2308

Utsolgt!

Telefon: 51 55 11 11

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien