Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Vaktelprodusenter med tre vaktelhøns

Renaa: Selskap-en trapp ned
19. april kl. 19.00

Renaa og Produsentene, Ryfylke Vaktel

Nyt maten og lær noe nytt!

Entusiastiske gjester møter fantastiske produsenter og kortreiste råvarer på sitt aller beste. Renaa sin restaurantdrift og entusiasme er avhengig av god og stabil tilgang på produkter i verdensklasse!

Råvarer som har reist kort, er laget på en bærekraftig måte, og er på sitt aller beste når de blir servert deg!

Ryflylke vaktel, ved Anne og Harald Strand er tredje produsent i serien “Renaa & Produsentene”. Hver måned i 2018 presenteres en middag med månedens produsent og partner av Renaa. Produsenten vil her fortelle sin historie, mens Renaa serverer en 4-retters middag hvor produsentens råvare utgjør en rød tråd.

Anne og Harald Strand driver Ryfylke Vaktel på Strand gård på Tau. Ryfylke Vaktel selger vaktler og vaktelegg fra eget oppdrett og slakt fra eget godkjent slakteri. De er overbevist om at lykkelige vaktler med god boltreplass og fri tilgang på spesiallaget fôr gir den beste smaken. I tillegg selger de vill mangalitsa-kjøtt fra utegående ullgriser. Mørt, saftig og perfekt marmorert kjøtt viser at grisene har levd det gode og naturlige livet.

Denne kvelden vil Anne og Harald fortelle sin historien, hvordan samarbeidet med Renaa startet, og lede dere gjester gjennom produktene deres. Kvelden starter med en introduksjon av Renaa og de valgene de gjør, så er det kveldens produsent som står i fokus, Ryfylke Vaktel.

Når du velger Renaa, tar du et litt større valg for hva du spiser. Det feires disse kveldene. 

Velkommen!

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 795

Pris uten fordelskort Ikke tilgjengelig

Kr 795 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Kampanjekode: 1904

Bestill

Telefon: 51 55 11 11

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien