Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

torsk til tørking
Rensing av fisk
Boknafisk i pakke

Renaa: Selskap-en trapp ned
22. februar kl. 19.00

Renaa og Produsentene, Halvors Tradisjonsfisk

Nyt maten og lær noe nytt!

Entusiastiske gjester møter fantastiske produsenter og kortreiste råvarer på sitt aller beste. Renaa sin restaurantdrift og entusiasme er avhengig av god og stabil tilgang på produkter i verdensklasse!

Råvarer som har reist kort, er laget på en bærekraftig måte, og er på sitt aller beste når de blir servert deg!

Februar er synonymt med Skrei og det er denne fantastiske råvaren som er i fokus på denne middagen. Skrei regnes som Norges eldste eksportprodukt og er en delikatesse i flere land.

Halvors Tradisjonsfisk er første produsent ut serien “Renaa & Produsentene”. Hver måned i 2018 presenteres en middag med månedens produsent og partner av Renaa. Produsenten vil her fortelle sin historie, mens Renaa serverer en 4-retters middag hvor produsentens råvare utgjør en rød tråd.

Halvors Tradisjonsfisk i Tromsø har spesialisert seg på produksjon av gryteklare produkter av klippfisk, tørrfisk, lutefisk og boknafisk. Det er datter i huset, Liv Margrethe som kommer for å fortelle historien deres, hvordan vårt samarbeid startet og vil ta oss gjennom produktene deres.

Kvelden starter med en introduksjon av Renaa og de valgene de gjør, før  kveldens produsent, Halvors Tradisjonsfisk, får stå i fokus.

Når du velger Renaa, tar du et litt større valg for hva du spiser. 

Velkommen!

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 795

Pris uten fordelskort Ikke tilgjengelig

Kr 795 for 4-retters middag, drikke kommer i tillegg.

Kampanjekode: 2202

Bestill

Telefon: 51 55 11 11

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien