Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

vinranker
hasselskog
vinåker
veiskilt som peker i alle retninger

Piemonte, Italia
19. - 23. april 2018

Piemonte på hjul og til fots

Opplev Piemonte på nært hold. Vi skal vandre, sykle, nyte det vakre landskapet og bordets gleder.

Vi nordmenn har en forkjærlighet for Italia og veldig ofte legger vi reisen hit. Hver region har sine særegenheter og spesialiteter, som de med rette er stolte av. Piemontes kulinariske tradisjoner er kjent for å skape mesterverk, noe vi skal erfare på denne turen.


Vårt bosted er det moderne 4-stjerners hotellet «I Castelli» 5 minutters gange fra gamlebyen i Alba. Alba er «hovedstaden» i Langhe distriktet, berømt blant annet for sine Barolo -og Barbaresco viner. 

Reiseleder Hege Tokerud fra Temareiser FredrikstadVi skal vandre i vinmarkene fra La Morra, via Barolo til Novello, og i skogsområder med eik og hassel. Det blir også en lett sykkeltur langs elven Tanaro. Våre aktiviteter krydres med besøk hos produsenter av vin og ost, og vi skal selvsagt nyte av godsakene. Det blir også tid til å utforske gater og torg i det hyggelige sentrum av Alba. Gode restauranter er plukket ut til våre felles middager.


Du kan fly fra Oslo eller fra Stavanger. Reiseleder fra Temareiser Fredrikstad er med på turen, og lokale guider bidrar underveis.elvsagt nyte av godsakene. Det blir også tid til å utforske gater og torg i det hyggelige sentrum av Alba. Gode restauranter er plukket ut til våre felles middager.

 

A-fordel:
Kr 12 450

Mer info og bestill

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Adresse: Temareiser Fredrikstad Postboks 58, 1601 Fredrikstad Storgt. 37 1607 Fredrikstad

Vis alle tilbud i denne kategorien