Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

diverse ølsorter i glass
murhus ved vannet
kanalbåter
Torget i Brussel

Brüssel og Brugge, Belgia
31. januar – 3. februar 2019

Ølfestival i Brugge    

En velsmakende tur skreddersydd for øl-entusiaster.

-Øl er, uten sammenligning, den største oppfinnelse i menneskehetens historie. Hjulet var også et fint påfunn, men det passer ikke på langt nær så godt til pizza.

Dave Barry (1947 –), amerikansk forfatter og skribent

 

Bli med på Ølfestival i en av Europas vakreste byer –  Brugge. Belgia er en av verdens fremste ølnasjoner, kjent for sine utallige bryggerier og kvalitet i særklasse. Vi besøker tre av landets flotteste byer: Gent, Brugge og Brussel. Dette er en tur for alle som liker øl, uansett hvilket nivå din øl-interesse ligger på.

Dag 1:

Vi reiser med SAS direkte fra Stavanger kl. 06:00, via København, med ankomst Brussel kl. 09:45. Vi blir hentet av egen buss som tar oss med til Gent. I Gent finnes ikke så mange turister som i nabobyene, men den oppleves som en mer ekte og levende belgisk by, ikke minst takket være et stort studentmiljø. Etter innsjekk og avslapping på Hotel Ibis Gent Centrum Opera blir det en ølinspirert byvandring med lokalguide. Det blir stopp på fem lokale ølstuer med ølsmaking. Middag på egenhånd i en av byens mange gode restauranter.

Dag 2 og 3:

Utsjekk fra hotellet og transfer til Brugge. Innsjekk på hotellet for to netter. De neste to dagene tar vi del i den årlige ølfestivalen, i en by som beskrives best som et “utendørs museum”. Over 70 bryggerier deltar og man kan smake på over 300 sorter øl. Restaurantene serverer øl-inspirerte menyer, og det arrangeres debatter, forelesninger, underholdning og andre aktiviteter. Dette er en av få, om ikke eneste, festival i verden hvor alle de belgiske trappist-ølene er tilgjengelige, inkludert den “sagnomsuste” Westvleteren.

Dag 4:

Frokost på hotellet før avreise. På vår siste dag i Belgia besøker vi hovedstaden Brussel. Her blir det først et besøk på Gueuze Museum, et familieeid bryggeri som ble grunnlagt i 1900 og produserer ølet med samme navn. Etterpå blir det fritid i området rundt Grand Place, selve hjertet av Brussels og et av Europas vakreste torg.

Senere blir vi transportert til flyplassen. Flyavgang med SAS kl. 19:00, via Oslo, med ankomst Stavanger kl. 22.45.

Påmeldingsfrist: mandag 29. oktober

Last ned ditt A-fordel her

A-fordel:
Kr 9 490 pr person i dobbeltrom

Pris uten fordelskort Kun for abonnenter

Inkludert i turen:
Flyreise inkl. avgifter Stavanger – Brussel t/r med SAS
Reiseleder fra Boreal Reiser
All busstransport iht. program
1 overnatting på hotell IBIS Gent Centrum Opera inkl. frokost
2 overnattinger på Hotel Martin's Brugge inkl. frokost
Guidet ølvandring i Gent med stopp på 5 forskjellige puber
Besøk til Gueuzen Museum i Brussel inkl. 1 glass Gueuze
Program som beskrevet


Ikke inkludert:
Enkeltromstillegg 3 netter kr 1250
Tips til sjåfør og lokalguider
Måltider

Mer info og bestill

Telefon: 51 82 02 10
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien