Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

barn som leker seg i Norsk Oljemuseum
Installasjon i museet.

Norsk oljemuseum
Fast rabatt

Norsk Oljemuseum

Finn ut hvordan olje og gass ble til for millioner av år siden.

For de yngste anbefaler vi en tur i lekeplattformen vår, Småtroll. Den trenger alltid nytt mannskap til å være med i helikopteret eller ved lasterampen. For barn i skolealder har vi aktivitetsark, og vår maskot Drille tar deg rundt i utstillingene. Her kan de voksne gå sammen med barna og løse oppgavene på aktivitetsarket. En god start på besøket er 3D-filmen Petropolis. Den vises hele dagen og forteller oljehistorien slik du aldri har opplevd den før.

For de litt eldre finnes det flere vitensenteraktiviteter som de kan prøve ut – her viser den nysgjerrige katten Petro veien. Her er blant annet “Katta-stroferommet” – en mørklagt labyrint du må finne ut av, og redningsstrømpen – om du tør!

Vi viser tre filmer i utstillingene, blant annet 3D-filmen Petropolis – som forteller oljehistorien på en ny og humoristisk måte. I utstillingene kan du blant annet lære om hvorfor vi har olje og gass utenfor Norskekysten, hva oljen har betydd for norsk økonomi og samfunnsliv, teknologiske utfordringer og historiske hendelser.
Norsk Oljemuseum har fått ny film i kinosalen, «Oljeunge».

Norsk Oljemuseum er et museum for alle. Utstillingene forteller hvordan olje og gass blir til, funnet, produsert og hva disse ressursene brukes til. Museet gir også innsikt i teknologiske nyvinninger og i hvordan petroleumsressursene påvirker det norske samfunnet. Originale gjenstander, modeller, filmer og interaktive utstillinger formidler alt fra hverdagsliv til teknikk og dramatikk. I museets kinosal vises 3D-filmen Petropolis hele dagen.

Det er aktivitetsdager i helger og i ferier.

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Voksne: Kr 90. Barn: Kr 45

Pris uten fordelskort Kr 120. Barn: Kr 60
Du sparer: 25 %

Åpent hver dag.

Barn, studenter og pensjonister kr 37 (ord. pris kr 50) Tilbudet gjelder mandag – fredag og alle aktivitetsdager.

Åpningstider:

Juni til august: Hver dag kl. 10.00 – 19.00
September til mai: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 16.00, søndag kl. 10.00 – 18.00

For mer info

Telefon: 51939300
post@norskolje.museum.no

Hjemmeside

Adresse: Kjerringholmen 4004 Stavanger

Vis alle tilbud i denne kategorien