Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

bassenget ved hotellet og stranden sett fra balkongen på hotellet
markedet. Kvinne som sitter blant fargerike grønnsaker. Sett ovenfra
hotellet med masse balkonger
inngangspartiet/fasaden av hotellet

Langtidsferie Malaysia
20. februar - 22. mars 2018

Langtidsferie i Malaysia

6 dagers rundtur og 24 dagers strandopphold på øya Penang.

Malaysia er et av verdens beste ferieland. Noen av dere har kanskje allerede vært i Malaysia og kan glede seg til et gjensyn med dette flotte landet, men også til å oppleve nye steder.

Få land i verden kan tilby et større mangfold av landskap og kulturer – fra regnskog og teplantasjer i Cameron Highlands, til palmeskoger og hvite sandstrender på øyene. Malayere, kinesere og indere har satt sitt preg på landet og ikke minst hovedstaden. Kuala Lumpur er en av Asias mest fremadstormende metropoler med moderne skyskrapere og enorme handelssentre som avløses av smugene i Chinatown. Briter og kinesere har satt sitt preg på Georgetown på Penang. Vi starter reisen med et par dager i landets spennende hovedstad, fortsetter så til Cameron Highlands og ender med lange deilige dager på vår strandresort på Penang.


Dag 1: Stavanger – Malaysia
Utreise fra Stavanger med KLM utpå ettermiddagen.

Dag 2: Kuala Lumpur
På vei til hotellet i Kuala Lumpur gjør vi et lite stopp i Putrajaya som er Malaysias administrative hovedstad. Felles middag på kvelden.

Dag 3: Kuala Lumpur – mellom tradisjon og fremskritt
By-sightseeing før lunsj på lokal restaurant. Ettermiddagen på egenhånd.

Dag 4: Kuala Lumpur på egenhånd og frivillig utflukt
Reiseleder og lokalguide viser vei til noen av de flotte moderne handlesentrene. Frivillig utflukt på ettermiddagen.

Dag 5: Fra hovedstaden til Cameron Highlands
Det blir stopp underveis ved Lata Iskandar-fossefallet i den frodige jungeldalen. Vår base de neste to nettene er Strawberry Park Resort i Cameron Highlands. Dagens middag er på egenhånd.

Dag 6: Cameron Highlands
I høylandet kan vi få oppleve noe av regionens utrolig varierte vegetasjon. Middagen i dag er en spesiell malaysisk ”fondue”, kjent som ”Steamboat Dinner”.

Dag 7:  Besøker øya Penang
Vi spiser lunsj på lokal restaurant før vi slår oss til ro på vår behagelige strandresort, der vi skal bo hele 24 netter.

Dag 7 – 30: Penang Strandhotell

Dag 8: Orienteringstur på Penang
4-timers orienteringstur som viser oss høydepunkter og gir ideer for utflukter på denne øya som har en så rik britisk og kinesisk arv.

Flamingo Hotel by the Beach
Flamingo Hotel by the Beach er et 4-stjerners hotell ved stranden i Tanjung Bungah. Hotellet har svømmebasseng og direkte tilgang til stranden. Rommene er stilfullt innredet, med stor flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Alle våre rom har balkong og havutsikt. Gratis shuttlebuss til sentrum av Georgetown.

Frivillige utflukter:
Under oppholdet vil det bli tilbudt flere frivillige utflukter, så alt ligger til rette for en aktiv eller avslappet ferie.

Dag 30 – 31: Hjemreise

 

Aftenbladkortpris:
Kr 23 900 pr person i dobbeltrom

Prisen inkluderer:

Flyreise Stavanger – Kuala Lumpur t/r
Flyreise Penang – Kuala Lumpur
Flyavgifter (kr 2449 med forbehold om endringer)
Transport flyplasser – hoteller t/r
Rundtur 6 dager som inkluderer: 5 netter i dobbeltrom på hotell, 5 frokoster, 2 lunsjer, 1 afternoon tea, 2 middager og engelsktalende lokalguide.
Penang 24 dager som inkluderer: 23 netter i dobbeltrom med havutsikt på Penang på Flamingo Hotel by the Beach, frokost alle dager, velkomst– og avskjedsmiddag og orienteringstur i Penang
Reiseleder fra Unik Travel under hele oppholdet

Tillegg:
Enkeltrom kr 7900
Drikke til maten
Tips
Frivillige utflukter

Mer info og bestill

Telefon: 38 12 79 00

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien