Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Vinter i Praha
julemarked i Praha
julepyntede kongler
klokke i Praha

Praha
6. - 9. desember 2017          

Julestemning i hjertet av Europa

Praha er blitt kalt «drømmenes by» av poeter gjennom århundrer. Praha er en vakker by, spesielt rundt juletider med uforglemmelige og særegne julemarkeder. Her lokkes vi av lukten av varm mjød og godt bakverk, samt rikt dekorerte boder hvor julehandelen går varm.

 

Dag 1: Stavanger – Praha
Buss tar oss fra flyplassen til Restaurant Klasterni Restaurace hvor vi spiser lunsj. Vi kjører videre til Prahaborg området for en omvisning, før vi spaserer ned til Karlsbroen. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frivillig utflukt Dresden
De som ønsker kan bli med til Dresden – en to timers busstur som viser oss litt av Tyskland. Det var i Dresden tradisjonen med julemarkeder startet, og byen skuffer ikke. Utpå ettermiddagen returnerer vi tilbake til Praha. Lunsj og middag er på egenhånd i dag.

Dag 3: Julemarkeder
I dag utforsker vi mer av sentrum og gamlebyen. Det astronomiske uret på rådhusplassen, borghøyden med den flotte Vituskatedralen, Den Gylne gate og elven Moldau med den berømte Karlsbroen er noen av attraksjonene. Vi skal også besøke de mange julemarkedene i Praha. Shopping på kjøpesenteret Palladium er også mulig. Felles middag på kvelden.

Dag 4: Hjemreis
Fulle av inntrykk og opplevelser fra de siste dagene drar vi sammen til flyplassen for avreise hjem til Stavanger – kanskje med kofferten full av spennende julegaver!

For mer informasjon, avbestillingsregler og påmelding gå inn på www.uniktravel.no/stavanger-aftenblad eller ring Unik Travel på telefon 38 12 79 00.

 

Aftenbladkortpris:
Kr 6900

 Prisen inkluderer:
-Direktefly Stavanger – Praha t/r Norwegian 
-Flyavgifter
-Transfer flyplass – hotell t/r
-3 netter i Dbl. rom på Hotel Esplanade
-3 frokoster
-1 lunsj
-2 middager
-Sightseeing med lokal guide ankomstdagen
-Reiseleder fra Unik Travel

Tillegg:
-Enkeltrom kr 1500
-Frivillig utflukt Dresden 390

Utsolgt!

Telefon: 38 12 79 00. Tlf. er betjent mandag – fredag 09.00 – 15.30.

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien