Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

pepperkaker og røde sløyfer

Hildesheim, Tyskland
4. - 8. desember 2018

Julemarked i Hildesheim

Bli med til Julemarkedet i Hildesheim. Under oppholdet bor vi på Van der Valk hotel i Hildesheim. Julemarkedet ligger rett utenfor hotelldøren. “Weinachtsmarkt” er en 500 år gammel tradisjon i Tyskland. Her finner vi kunsthåndverk, julepynt, mat og drikke.

DAG 1
Buss med sjåfør og reiseleder fra Boreal Reiser møter for avreise  fra Stavanger og Sandnes med muligheter for påstiging underveis til Kristiansand. Innsjekk ved Color Line og avreise med Superspeed1 kl. 16.30. Under overfarten har vi faste sitteplasser i restaurant “Catch me if you can” og har julebord og drikke inkludert. Beregnet ankomst Hirtshals kl. 19.45. Vel om bord i bussen kjører vi til Comwell Kolding. Innsjekk og overnatting.

DAG 2
Etter frokost fortsetter turen sørover. Det blir stopp ved den dansk-/tyske for grensen for handel. Det kjøres forbi Hamburg og vi finner et passende sted for lunsjstopp. Etter pausen fortsetter vi til Lüngerburgerheden og hotell Van der Valk i Hildesheim, et 4****hotell med beliggenhet midt i sentrum, med fine rom og restaurant. Her er også treningsrom og svømmebasseng. Rett utenfor hotelldøra finner vi Julemarkedet som i 2017 ble kåret til et av de ti beste i Europa. Byens gågater og butikker er i gåavstand fra hotellet. Innsjekk og middag.

DAG 3
Etter frokost vil lokalguide ta oss med på byvandring for å vise oss Hildesheim og fortelle om byens historie. Etterpå har vi hele dagen til egen disposisjon. Da kan vi anbefale et besøk på Julemarkedet, her finner vi kunsthåndverk, julepynt, mat og drikke. Om kvelden samles vi til middag på hotellet.

DAG 4
Vi spiser frokost og pakker bussen og sier på gjensyn Hildesheim.  Turen går til Julemarkedet på Rådhusplassen i Hamburg hvor vi tilbringer formiddagen. Til avtalt tid møtes vi og kjører til den tysk-/danske grensen for grensehandel. Videre drar vi til Sabro hotell for overnatting og middag.

DAG 5
Frokost og avreise til Hirtshals. Innsjekk ved Color Line og avreise med Superspeed1 kl. 12.15. Vi har faste sitteplasser i buffetrestauranten hvor det serveres julelunsj med drikke inkludert. Etter beregnet ankomst Kristiansand kl. 15.30, fortsetter vi til våre respektive hjemsteder.
Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 8750

Pris uten fordelskort Kun for abonnenter

PRISEN INKLUDERER
Buss med sjåfør fra Boreal Reiser
Kjøring i henhold til kjøre og hviletidsbestemmelser
Reiseleder fra Boreal Reiser
Color Line t/r
4 overnattinger m/frokost
3 middager ekskl. drikke
1 julebuffet utreise inkl. drikke
1 julelunsj retur inkl. drikke
Byvandring med lokalguide i Hildesheim
Besøk på Julemarkedet i Hamburg


TILLEGG
Enkeltrom: Kr 1900
4 lunsjer

Mer info og bestill

Telefon: 51 59 90 60
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien