Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

jazzmeia Horn

Spor 5
Torsdag 19. april kl. 20.00

Jazzmeia Horn på Spor 5

Lizz Wright og Esperanza Spalding er to strålende amerikanske jazzutøvere Stavanger jazzforum var først med å presentere for et norsk publikum, nå føler vi at vi anskje kan presentere en utøver med tilsvarende kvaliteter; Jazzmeia Horn.

Stavanger jazzforum avslutter vårsesongen med en ung, ny amerikansk artist som de som har hørt henne spår en stor fremtid og en artist som vil prege internasjonal jazz. Merk deg navnet hennes allerede nå; Jazzmeia Horn har nemlig begynt å gjøre seg sterkt bemerket på jazzscenen allerede. I 2015 vant hun Thelonius Monk Institutes internasjonale konkurranse, og siden den gang har pilen gått bratt oppover. 

Hun synger mest coverlåter, men med en tydelig og særegen Jazzmeia-signatur. Gamle standarder eller egne versjoner av 60- og 70-talls klassikere innen R&B-sjangeren. Hun har et rikt, variert, lekent og sødmefylt stemmeregister og evner å gjøre hver fremførelse til sin. Hin er blitt sammenlignet med storheter som Betty Carter og Sarah Vaughan. Hennes debutalbum “A Social Call” fra 2017 har fått fantastiske anmeldelser, så er hun også nominert til Grammy for “Best Jazz Vocal Album” på første forsøk (Grammy deles ut 28. januar) 

Jazzmeia Horn har valgt å feire sin 27-årsdag på Spor 5 med å gjøre sin første konsert i Norge, og vi føler oss heldige som nå får sjansen til å presentere denne fremadstormende vokalisten for stavangerpublikummet. Vi tror du også vil føle deg heldig hvis du benytter sjansen og kommer på bursdagskonsert med en av jazzens «rising stars».

https://www.theartistryofjazzhorn.com/

Last ned A-fordel her!

A-fordel:
Kr 280

Pris uten fordelskort Kr 350

Kjøp billett

Hjemmeside

Adresse: Sandvigå 27 4005 Stavanger

Vis alle tilbud i denne kategorien