Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

dekket bord
fotballstadion
mobil
Par ved Big Ben

Hele verden
2018

Prisgaranti: HEI online hotellbooking

Trenger du overnatting? Få de billigste hotellprisene via Stavanger Aftenblad!

Vårt samarbeid med HEI Online gir deg som er registrert abonnent tilgang til 100.000+ forskjellige hoteller i hele verden med prisgaranti.

Prissjekker viser at HEI Online i snitt er ca 20 % billigere enn de største booking websidene ved like betingelser. Kunder har spart flere tusen kroner på sine hotellbookinger hos HEI Online.

Registrer deg og spar mye penger på overnatting.

Registrering:

  1. Gå til http://ho.hotel-express.com/aftenbladet
  2. Bruk koden: SA2014 i kodefeltet.
  3. Fyll ut registreringsskjemaet.
  4. Ved fremtidig innlogging klikk på Logg inn og sett inn eget valgt brukernavn og passord eller bruk logg inn funksjonen via Facebook, Google eller Linkedin.
  5. Bruk tjenesten så mye du vil for hele husstanden så lenge du er abonnent av Stavanger Aftenblad.


Vi anbefaler også at du laster ned appen HEI Online til ditt Android eller IPhone produkt
Du finner appen ved og søke for HEI Online på Google Play eller Appstore. På appen bruker du samme brukernavn og passord som på nettsiden og du får full tilgang til alle funksjoner som er tilgjengelig på nettsiden.

Slik fungerer det
Etter at du har søkt opp ønsket hotell ved å velge land, by, dato og antall personer, velger du «Bestill nå» knappen ved siden av prisen, klikk for å gå til betaling og fyll inn kredittkortinformasjon.
Betaling gjøres via betalingsportalen Payex i Norge og til Nordea i norske kroner. Ingen kredittkortopplysninger lagres. Du får så en voucher (kvittering) med booking nummer frem på skjermen som kan skrives ut. Denne blir også sendt deg på mail.
Via siden «Mine bookinger» kan du også søke opp alle dine reservasjoner og skrive ut voucher igjen. Voucher med reservasjonsnummer vises til hotellet ved ankomst. Avbestillingslink finnes også på alle de samme stedene.

I voucheren vil det være lagt inn telefonnummer til kundeservice i Norge som er gratis å ringe hvis en har problemer i ordinær åpningstid 0830-16.00. For de fleste hoteller vil det også være 24 timers nødhjelp, da fra utlandet. Oppgi alltid bookingnummer og navn om du ringer kundeservice.

Det kommer ingen gebyrer eller moms i tillegg til prisen du får oppgitt, og heller ingen gebyrer når det avbestilles innen avbestillingsfristen. Avbestillingsfristen finner du for hvert hotell ved å klikke «Bestill nå» knappen. Enkelte byer i utlandet vil ha city tax som må betales på hotellet (typisk 1 Euro per natt). Dette er det samme for alle booking websider og noe en ikke kan belaste ved bestilling.

Prisgaranti
Skulle du likevel finne hotellrommet du bestiller billigere et annet sted, vil HEI Online utbetale mellomlegget om du fyller ut prisgarantiskjemaet på nettsiden innen 24 timer etter at rommet ble bestilt. Du kan derfor være trygg på at du alltid minst vil få den laveste prisen som er tilgjengelig. Garantien gjelder ved like betingelser som med eller uten frokost, samme rom type og mulighet til å avbestille uten gebyr.

 

Andre fordeler

  • Sports Events 365: Bestill billetter til sports arrangementer som Premier League og Champions League og andre arrangementer i hele verden til rabatterte priser
  • Dragonpass: Opptil 50 % rabatt på tilgang til 750 flyplass lounger i hele verden.
  • Pocketguide: 5 euro til bruk på appen PocketGuide som gir en virtuell sightseeing i 115 forskjellige land rett på mobiltelefonen!
  • Sixt Bilutleie:  opptil 20 % rabatt på bilutleie.

 

Kjører du elbil?

Viste du at HEI Online som eneste hotelbookingssted i Norge har kartlagt hvilke hoteller i Norge som har ladeplass for elbiler?

Inne på hotellet på HEI Online kan du se etter  ikonet for å se om hoteller har ladeplass for EL Biler. Ved å holde museknappen over ikonet kan du også se om ladingen er gratis eller om det koster ekstra.


logo app store

logo google play
A-fordel:
Prisgaranti

Du sparer: 20 %

Du får også rabatt på airport lounges, football-billetter i hele verden, samt bil-leie m.m.

Nytt i Norge er et ikon for alle hoteller i Norge hvor du kan lade elbilen på hotellet.

Kampanjekode: SA2014

Bestill her

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien