Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hamburg

Hamburg
8. - 10. januar 2019

Hamburg med Andrea Bocelli

Opplev den verdensberømte tenoren Andrea Bocelli. Akkompagnert av et imponerende orkester, kor og solister byr Bocelli på en uforglemmelig aften.

Dag 1

Avreise fra Stavanger Lufthavn Sola kl. 06.00 med SAS via Kastrup til Hamburg. Etter ankomst Hamburg kl. 08.50, avreise til NH Hotel Hamburg Mitte. Guidet tur i Hansabyen Hamburg.  Byen har en lang og interessant historie å fortelle. Se den fantastiske Hafen City og det notoriske Reeperbahn, det trivelige området rundt Alster. Dagens høydepunkt er et besøk på Plazaen til det omstridte og spektakulære Elbphilharmonien. Plassert på toppen av et av byens gamle lagerhus, rager Hamburgs nye kjennetegn 110 meter over havet. Et besøk på Plazaen sammen med guide gir et innblikk i kontroversen rundt strukturen og en uslåelig utsikt over Hamburg og havnen som med det rette har gitt byen tilnavnet Porten til verden. Felles middag om kvelden.

Dag 2

Andrea Bocelli på scenenFormiddagen til egen disposisjon. Hamburg har mye å by på for den eventyrlystne. Hva med et besøk på Burg Kaffemuseum eller sjokolademuseet Chocoversum? Shopping gjøres unna i pulserende Mönckebergstrasse. De mange kafeene og restaurantene i hyggelige Lange Reihe inviterer til et pust i bakken.  Om ettermiddagen går turen til Hannover, for en guidet tur i hovedstaden i Niedersachsen. Som tidligere kongelig residens, byr byen på slott, parker og en liten gamleby. Med buss utforsker vi Hannover før en tidlig middag serveres. Dagen avsluttes med oppholdets høydepunkt – Andrea Bocelli i TUI Arena i Hannover. Med over 80 millioner solgte plater på verdensbasis, imponerer og begeistrer den fantastiske tenoren en hel verden. Hør verdenskjente perler og nyt en fantastisk konsert med orkester, kor og kjente solister. Transfer tilbake til hotellet etter konserten.

Dag 3

Vi nyter en lang og god frokost. Vi får hele formiddagen og ettermiddagen til å oppleve noen av Hamburgs mange severdigheter og attraksjoner. Besøk gjerne populære Miniatur Wonderland eller noen av byens berømte museer og gallerier. Kl. 16.45 transfer til flyplassen. Avreise med SAS kl. 19.20 med mellomlanding på Kastrup. Ankomst Stavanger Lufthavn Sola kl. 22.10.

 

Merk vi har kun 32 plasser.

 

 

A-fordel:
Kr 10 750

Pris uten fordelskort Kr 11 500

Prisen inkluderer:
Flyreise Stavanger – Hamburg inkl. avgifter t/r
Reiseleder fra Boreal reiser
Buss transport som nevnt i beskrivelsen
Sightseeing med buss og lokal guide første dag
2 overnattinger med frokost på NH Hotel Hamburg Mitte
Middag i Hamburg første kveld
Besøk og omvisning på Plaza i Elbphilharmonien
2 timers sightseeing med lokal guide i Hannover
Middag i Hannover dag 2
Andrea Bocelli konsert, billett kat 4

Tillegg:
Enkeltrom 2 netter kr 1180

Telefon: 51 82 02 10
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien