Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Flott hotell i skifer g gammeldags stil

Krakow
27. november - 1. desember 2018

Førjulstur til Krakow

Kom i julestemning og gjør juleshopping i vakre Krakow. Vi flyr direkte fra Stavanger og bor på 5* hotell sentralt i byen. Det blir bl.a. besøk til Saltgruvene, tur med hest og slede og besøk til vinterhovedstaden Zakopane!  

DAG 1: Krakow

Oppmøte på Sola flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise med fly kl. 09.20 direkte til Krakow, ankomst kl. 11.25. Transfer i egen buss til Holiday Inn 5*, innsjekk for 4 netter. Hotellet ligger ca. 7 minutter å gå fra Den gamle markedsplassen i hjertet av byen og har en mengde fasiliteter. Lunsj på hotellet.

På ettermiddagen utforsker vi sentrum av Krakow sammen med norskspråklig lokalguide. Den tidligere polske hovedstaden har i dag UNESCO status. Vi avslutter dagen på en tradisjonell restaurant kombinert med folkloreshow.

DAG 2 Zakopane – Polens vinterhovedstad

Vi kjører buss sørover og opp i Tatrafjellene på grensen til Slovakia. Zakopane forbindes av de fleste nordmenn med sin berømte hoppbakke, men har også et svært koselig sentrum med tradisjonelle trehus, samt en livlig gågate med butikker og handelsboder som tilbyr handverk og lokal grillet ost. Vi tar også en tur i kabelbane (inkl.) opp Gubałówka-fjellet og får fantastisk utsikt. Retur til Krakow og middag i sentrum av byen.

DAG 3 Saltgruven i Wieliczka

Etter en god frokost har du formiddagen fri til å utforske Krakows koselige sentrum. Her finnes et utall butikker, boder, kafeer, kjøpesenter og annet.

Litt utpå dagen setter vi kursen til Saltgruvene i Wieliczka like utenfor Krakow. Gruvene har for lengst fått UNESCO status, og er vel verdt et besøk. Nede i gruvene har man hugget ut fantastiske skulpturer, monumenter, et eget kapell kalt “saltkatedralen”, og det finnes butikker og kafeer. Senere blir det  en stemningsfull middag i Det jødiske kvarteret i Krakow med typisk jødisk meny og musikk.

DAG 4 Ojcow nasjonalpark og sledetur

Formiddagen på egenhånd i Krakow til å gjøre de siste juleinnkjøpene. Etter lunsjtid kjører vi mot nordvest og besøker nasjonalparken Ojcow. Parken er kjent for sitt dramatiske landskap med bratte åser, klippeformasjoner, grotter og gamle slott. Vi nyter vinterlandskapet på en tur med hest og slede gjennom dalen. Etter turen blir det mat, varm vin og te ved bålet.

DAG 5 Hjemreise

Tidlig frokost, utsjekk og avreise til flyplassen. Avgang kl. 09.35 fra Krakow, direkte til Stavanger, ankomst kl. 11.40.

Påmeldingsfrist 25. juni 2018

A-fordel:
Kr 8390 pr person i dobbeltrom

Pris uten fordelskort Kun for Aftenblad-abonnenter

INKLUDERT:
Reiseleder fra Boreal Reiser
Direktefly Stavanger – Krakow t/r
Overnatting 4 netter på 5* Holiday Inn sentralt i Krakow, inkl. frokost
Guidet vandring i Krakow med norskspråklig lokalguide
1 lunsj på hotellet D1
Folkloreshow inkl. middag
Utflukt til Zakopane inkl. kabelbane og middag
Inngang og guiding i Saltgruvene  i Wieliczka
Middag i Det jødiske kvarteret i Krakow inkl. musikk
Tur med hest og slede inkl. mat og drikke
Program, transport og utflukter som beskrevet

IKKE INKLUDERT:
Enkeltromstillegg 4 netter kr 1 000
Drikke på måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide

Utsolgt!

Telefon: 51 82 02 10
booking@borealreiser.no

Hjemmeside

Adresse: Boreal Travel AS - Sør-Vest reiser Torgveien 15C, 4016 Stavanger

Vis alle tilbud i denne kategorien