Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Margunn Ueland
bildekollasje

Stavanger Aftenblad, Mediegården
21. mars kl. 18.00 - 20.00

Foredrag: Margunns kjøkkenhage

Vi vil spise godt, vi vil spise sunt, vi vil være miljøvennlige. Plantebasert kost fri for sprøytemiddel er blitt den nye trenden. Stadig flere oppdager at ingenting slår selvdyrka, nyplukka grønnsaker, bær og frukt. På den måten slås tre fluer i ett smekk: Bedre mat, bedre helse og bedre miljø. 

For de som er opptatt av dette, er boka “‘Margunns kjøkkenhage – Fersk mat året rundt”, midt i blinken. Her får de inspirasjonene og rådene de trenger for å prøve seg på noe av det samme Margunn har fått til i sin egen hage og på “Leikeplasshagen” i Stavanger.  

Denne kvelden vil Margunn vise bilder og dele sine beste tips i håp om at  du også skal bli inspirert – om du har liten eller stor plass. Kom, se, hør og spør! Du kan selvsagt få kjøpe signert eksemplar av boka med deg hjem. 

Mange av Aftenbladets lesere vil kjenne Margunn som journalist i Aftenbladet fra 1980 til våren 2018. Siden har hun utdannet seg til helsecoach og skriver også bloggen “Margunns kjøkkenhage – Margunn Uelands blogg om hage, mat og helse”.

Last ned titt A-fordel her, som må fremvises sammen med billetten.

A-fordel:
Kr 150. Under 18 år kr 75

Pris uten fordelskort Kr 275
Du sparer: Kr 125

Kjøp billett

hege.solbakken.saebo@aftenbladet.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien