Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Sauna med utsikt til japansk fjell
typisk japansk bygning/arkitektur
utsikt fra havet og inn mot byen
sushie

Japan
20. - 29. mai 2019

Opplev Japan

Et eventyr i soloppgangens land

Bli med til Japan, et gåtefullt land med store kontraster. Vi kjenner alle dette landet i øst, kjent for effektivitet og fremgang, og en av verdens største bil- og teknologiprodusenter. Landets historie og kultur er krydret med keisere og samuraier, storslått natur, geishaer i kimono, sushi og origami. På menyen står både millionbyen Tokyo og vandretur gjennom Kyoto, bading i varme kilder, og selvfølgelig nærkontakt med gjestfriheten japanerne er verdenskjente for. Gå i nordmenns fotspor i Kobe og bli kjent med den vennlige byen Hiroshima – et stykke japansk historie. Alle fortjener en ekte, japansk dannelsesreise minst én gang i livet. Wakarimasuka?

Dag 1: Fra Stavanger til Østen
Vi reiser fra Sola via Amsterdam med nattfly til Tokyo.

Dag 2: Soloppgang i øst!
Verdensmetropolen Tokyo venter med Odaiba Decks og en storslagen utsikt fra Metropolitan Building. Vi utforsker shoppingdistriktet Shibuya med sine enorme neonskilt og verdens travleste fotgjengerovergang.

Dag 3: Shopping og båttur i Tokyo
Vi skal besøke Meiji Jingu – tempelet og storslagne Hamarikyu Garden, før det blir båttur gjennom Tokyos grønne lunger og en tur i de tradisjonelle gamle butikkene i Nakamise Street.

Dag 4: Hakone – vandretur, spa og natur
Hakone, med varme kilder og en vandring gjennom bambusskog er neste stopp. Vi bor på et ryokan-hotell med behagelige madrasser på gulvet og utendørs «onsen»-badekar i hvert rom. Kveldens høydepunkt: Et tradisjonelt shabu-shabu måltid slik man ville fått det servert hjemme hos en japansk familie.

Dag 5: Kyoto – storbyen kaller
Luftig start på dagen med gondolbane opp til 1 000 moh. etterfulgt av en båttur på Ashinoko-sjøen der du kan se Mt Fuji på en klarværsdag. Høyhastighetstog til Kyoto om ettermiddagen.

Dag 6: Handlegater og geishaer
Besøk i Kinkakuji-parken med Den gylne paviljongen samt Nijo-borgen, med sitt kjente «nattergalgulv» og det fargerike Nishiki-markedet. Fritid til å utforske Kyotos berømte Geisha-kvartal Gion med sine smale gater og gamle tehus, med røtter tilbake til 1600-tallet.

Dag 7: Hiroshima – ettertanke og fremtidshåp
Fredsmonumentet i Hiroshimas Peace Memorial Park og A-Bomb Dome. Ferje over til øya Miyajima med sine ville hjorteflokker og den røde Torii-porten, en av landets mest fotograferte severdigheter.

Dag 8: De tusen røde porters helligdom – en pilegrimsvandring opp i høyden
Pilegrimsvandring gjennom Fushimi Inari helligdommen med tusenvis av røde portaler. Frivillig besøk på et av de vakre tehusene i parken bak gamlebyen Gion.

Dag 9: Kobe – moderne og mer enn bare biff (ekstra utflukt)
I nordmenns fotspor i Kobes havneområde, besøk på sakebryggeri og taubane opp til Mount Rokko. Inngang til jordskjelvmuseet. Lunsj med kobe-biff på menyen.

Dag 10: Hjemreise – SAYONARA!
Tog fra Kyoto til Kansai-flyplassen og fly hjem til Norge med ankomst samme kveld.

 

Unik Travel tar forbehold om endring av turpris i forhold til valutakursen, endringer i flyavgifter, turprogram og eventuelle trykkfeil.

 

 Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 36 490 pr person

Pris uten fordelskort Kr 40 140
Du sparer: Kr 3650

Prisen inkluderer:
Fly Stavanger – Tokyo/ Osaka – Stavanger
Flyavgifter (kr 2531,- med forb. om endringer)
Transport flyplass – hotell t/r
8 netter i dbl.rom på hotell (Sunshine City Prince, Tokyo, Susukinohara Ichinoyu, Hakone, Resol Kyoto Shijo Muromachi, Kyoto)
8 frokoster
2 lunsjer
4 middager
Busstransport iflg. program
Utflukter og inngangspenger iflg. program
Tips
Reiseleder fra Unik Travel
Lokalguide på alle utflukter


Tillegg:
Enkeltrom kr 5 200 pr person
Drikke til måltidene
Frivillig utflukt til Kobe inkl. lunsj med kobe-biff kr 1490 pr person
(m/forbehold om nok påmeldte)

Mer info og påmelding

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Adresse: Unik Travel AS Tollbodgata 6 4611 Kristiansand Tlf. er betjent mandag –fredag 9.00 – 15.30

Vis alle tilbud i denne kategorien