Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

artistene

Høyland kirke, Sandnes
1. november kl. 19.00

In memory of Elvis gospel

Mer enn 40 år etter sin bortgang, bare 42 år gammel, er interessen for Elvis Presley veldig stor. Ingen artist har solgt flere plater enn Elvis, som var så mye mer enn en Rock’n Roll artist.

Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospel album.  Det ble In Memory of Elvis Gospel – Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk.

 

Trioen, med sitt ensemble, har høstet stor suksess med sine tolkninger av Elvis de siste tre årene. Når artistene nå skulle sette sammen en helt ny produksjon, lå det i kortene at det måtte bli gospel på programmet.

De vil gjenskape den musikken som var viktigst i Elvis’ liv. Det var ikke gjennom de kristne innspillingene han tjente de store pengene, men det var disse som ga ham inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne.

Mer enn 80 kirker og noen få kulturhus får i 2018 besøk av den folkekjære trioen Flaata, Ackles og Busk som sammen med sitt ensemble vil de gi publikum en fantastisk gospel opplevelse.
Når konserten kommer til Stavanger vil et lokalt kor fra byen medvirke på deler av konserten.  Så fort det er bestemt hvilket kor som skal være med kommer vi med informasjon om dette her….

 

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 420

Pris uten fordelskort Kr 490
Du sparer: Kr 70

Kjøp billett

Vis alle tilbud i denne kategorien