Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

To sykkelhjelmer
Land Helmets på en mannlig syklist
Land Helmets på en rulleskiutøver
Land Helmets

Nettbutikk. Kan prøves i Skur 6
2018

Design din egen hjelm

Ønsker du en egen fargekombinasjon og design på hjelmen din?

Land Helmets kan levere en hjelm til deg som er tilpasset slik du vil ha den. 

I samarbeid med Norges Cycleforbund utviklet Land Helmets et unikt konsept som gir brukeren friheten til å velge fargekombinasjoner. Med 26 millioner mulige kombinasjoner skulle det være noe for enhver.

Norges Cycleforbund valgte denne hjelmen til den offisielle landslagshjelmen for terrenglaget grunnet sine unike egenskaper. Fokuset under utvikling var sikkerhet, passform, vekt (210 gr) og ventilasjon. Sluttproduktet er en aerodynamisk og gjennomført hjelm som også leveres med et spesialtilpasset aerocover. Dette utvider hjelmens bruksområde både som aerohjelm og som et godt regnskydd på regnværsdager.

Tour des Fjords har inngått samarbeid med Land Helmets med egendesignede hjelmer for Tour des Fjords-rittet og Hammer Stavanger.  Fra sine kontorer på Skur 6 i Vågen lar Land Helmets sine kunder sette sitt særpreg på hjelmen ved hjelp av en konfigurator på nettsiden deres. Straks hjelmen er satt i bestilling, monteres den ved Sandnes Pro Service og sendes kunde. Konseptet er unikt da alle deler er utskiftbare og kan endres etter montering. 

Se de ulike hjelmene:

Last ned din A-fordel her!

A-fordel:
Kr 899 / kr 1099

Pris uten fordelskort Kr 1299 (egendesignet)

Frakt ved kjøp under kr 1000 tilkommer (kr 89).

Kampanjekode: A-fordel2018

Designe din hjelm

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien