Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Cubansk kvinne som røker sigar
Cubansk kirke
Strand med blått hav
Utsikt over byen

Cuba
12. - 21. februar 2019

Cuba – forførende og fargerikt

Cuba er fylt med kontraster og det er kanskje litt av grunnen til at vi finner det så tiltrekkende? Vi tar deg med bak fasadene, opplev hardtarbeidende dansere som terper for å bli best. Kom hjem til familier som åpner hjemmene sine og deler historiene sine. Opplev en vanlig arbeidsdag for en cubaner på sigarfabrikk – et håndverk som er verdenskjent. Det oppleves som en slags trolldom å komme til dette landet som har vært lukket i så mange år.

Dag 1: Stavanger – Havanna
Flyreisen går via Amsterdam om morgenen med ankomst Havanna utpå ettermiddagen lokal tid. Vi sjekker inn på vårt 5* hotell i Miramar området, like ved sjøen. Hotellet har hage, basseng og swim-up bar samt flere butikker. 

Dag 2: «Karibiens Krone»
Vi gjør oss kjent i Havanna. Den enorme Capitolio-bygningen, den statuesmykkede Parque Central samt gamlebyen står på programmet. Vi kjørere til felles lunsj i kjente «Cuba-biler». 

Dag 3: Dagen på egenhånd og kveldsbesøk på danseskole
Formiddagen på egenhånd. Dans er for mange kubanere veien ut av fattigdom – og mange har en drøm om en internasjonal karriere. I ettermiddag skal vi besøke en danseskole. Felles middag på kvelden.

Dag 4: Havanna – Grisebukta – Trinidad
Vi skal til sørkysten av Cuba og underveis ser vi Fidel Castros hovedkvarter under Cubakrisen. Det var her i Grisebukta eksilcubanere med amerikansk støtte prøvde å invadere landet. Felles lunsj før vi drar videre til Trinidad der vi skal bo i «casa particulares» som er en privat innkvartering. Felles middag om kvelden.

Dag 5: Trinidad – Cienfuegos – Varadero
På vår vei tar vi et stopp i den vakre havnebyen Cienfuegos. Her blir det tid til å rusle litt rundt, før vi setter kursen mot et monumentalt mausoleum til ære for Che Guevara. Etter besøket fortsetter vi til vårt 5* resort med «all-inclusive», alle måltider med drikke er inkluder.

Dag: 6, 7 og 8: Kritthvite strender og det søte liv
Her skal vi nyte det mest luksuriøse strandlivet Cuba kan by på! Vårt hotell ligger rett ved en av Cubas vakreste strender, med bassenger og palmehager. Nærmeste nabo er en golfbane og det største varehuset i Varadero.

Dag 9: Avreise
Vi spiser lunsj på hotellet før avreise til flyplassen og flyavgang utpå kvelden.

Dag 10: Tilbake til Europa
Etter flybytte i Amsterdam på morgenen, lander vi i Norge utpå ettermiddagen.

For mer informasjon, avbestillingsregler og påmelding gå inn på www.uniktravel.no/stavanger-aftenblad eller ring Unik Travel på telefon 38 12 79 00. Telefonen er betjent mandag – fredag 09.00 – 15.30

A-fordel:
Kr 27 990 pr person

Pris uten fordelskort Kr 30 789 pr person
Du sparer: Kr 2799 pr person

Prisen inkluderer:
Fly Stavanger – Havanna t/r
Flyavgifter (kr 2564 med forbehold om endringer)
7 netter på 5* hotell i dobbeltrom
1 natt på «Casa particulares»
8 frokoster
6 lunsjer
7 middager
Drikke på Varadero
Utflukter ifølge program
Visum til Cuba
Reiseleder fra Unik Travel 

Tillegg:
Enkeltrom kr 4990
Tips

Mer info og påmelding

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Adresse: Unik Travel AS Tollbodgata 6 4611 Kristiansand

Vis alle tilbud i denne kategorien