Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

skuta Christian Radic
kvinne ved roret
kvinne i toppen av masta
Blått hav i Karibia

Karibia
2. - 22. desember 2017

Christian Radich: På seiltokt i Karibia

Fra St. Maarten langs de karibiske øyer til idylliske Grenada og Colombia.

Ship O’hoi! Nå kan du bli med som medseiler på selveste Christian Radich. Å være medseiler om bord på Radich’en er en positiv utfordring for kropp og sjel, en enestående anledning til å oppleve verdens kanskje flotteste seilskute. Du går dine vakter om bord, og det å være på vakt når stjernene står høyt på himmelen over deg, er uforglemmelig. Det er når ingenting bryter horisonten at du forstår at jorda er rund. Det føles som å være under en osteklokke av stjerner.

På dine frivakter kan du nyte din ferie og følelsen av frihet i det å være under seil. Da kan du vel fortjent slappe av med en god bok, fotografere, lære deg mer om skuta og livet til havs og ikke minst; nyte soloppganger og solnedganger – vakrere blir det nemlig ikke. Du bor om bord i Christian Radich når vi ligger tre døgn på en av de vakreste øynene i Karibia, nemlig Grenada.

Vel ankommet og i land i Colombia nyter du velfortjent et par dager i Cartagena, en sann fargeklatt av en by.

Merk påmeldingsfrist 1. oktober 2017.

Alt dette er inkludert:

 • Flybilletter Oslo Lufthavn – St.  Marteen / Cartagena – Oslo Lufthavn, økonomiklasse
 • Flyskatter og avgifter (pr 13/7-2017)
 • 17 netter om bord på Christian Radich (2 – 19. desember)
 • 2 netter på hotell 3*** i Cartagena, Colombia
 • Alle måltider inkludert på Christian Radich under seiling – på Grenada kun frokost om bord
 • Frokost og 2 middager i Cartagena
 • Guidet «matsafari» i Cartagena (engelsk)
 • All lokal transport på St Maarten og Cartagena ifølge program
 • Lokale skatter pr dato

Dette er ikke inkludert:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider utover det som er nevnt over
 • Drikkevarer
 • Tips
 • Tillegg enkeltrom 2 netter på hotell i Cartagena: Kr 1050.

Det følger ingen reiseleder med på reisen fra Norge da det er norsk besetning om bord på Christian Radich, og du er om bord som deres medseiler. I St. Maarten blir gruppen møtt på flyplassen for transport til båten, og i Colombia blir gruppen møtt på kaia for transport til hotellet.

SJØVAKTENE. Her er eksempler på oppgaver du kan få om bord som medseiler:

Utkikk: Da er man plassert helt forut, og melder alt som observeres i sjøen: Båter, fiskeredskap, vrakrester eller annet flytende gods. Skipsklokken brukes til å gi signaler akterover.

Rormann: Da står man til rors og styrer skipet under den faste besetningens veiledning. Dette er for mange et stort høydepunkt.

Brann- og sikkerhetsvakt: Sikkerhetsvakten patruljerer hver halvtime etter oppsatt sikkerhetsrunde, og varsler om varme, brann, lekkasjer og påser at dører er forsvarlig lukket.

Byssevakt: En eller to medseilere fra hver vakt kan på enkelte tokt bli stasjonert i byssa eller i pantry for en dag for å hjelpe kokken med måltidene.

Andre oppgaver: Når medseileren ikke er tildelt en spesiell vakttjeneste, må man delta i  seilmanøver, alminnelig vedlikeholdsarbeid eller hjelpe til med noe vasking eller pussing.

FØR AVREISE:
Nærmere informasjon om bagasje og nødvendig utstyr blir tilsendt sammen med deltakerhåndbok etter påmelding. Håndboka Christian Radich forteller om livet om bord. Vi anbefaler at du leser denne som en forberedelse til turen, men det forventes selvfølgelig ikke at du skal kunne alle detaljer.

Skutas posisjon i havn bestemmes av det lokale havnekontor. Tidspunktene er omtrentlige og kan være gjenstand for justeringer.

Aldersgrensen om bord er 18 år (på avgangsdato). Er foresatte med, er grensen 15 år. Mange godt voksne er med. Alle må fylle ut et skjema om helsemessige forhold samt en helseerklæring til Radich. Likeledes må du, om du over 70 år, fremlegge attest fra lege for forhåndsgodkjenning.

Christian Radich er ikke egnet for handikappede, epileptikere kan normalt ikke delta på tokt, allergi og matintoleranse er vanligvis ikke noe problem.

Last ned ditt digitale Aftenbladkort her!

Aftenbladkortpris:
Kr 32 970

Pris uten fordelskort Kr 34 470
Du sparer: Kr 1500

Priser gjelder pr person i banjer (sovesal) i hengekøye eller fast køye om bord. Det finnes ingen andre alternativ enn delt banjer om bord. Delt dobbeltrom i Cartagena.

Om du flyr fra andre flyplasser enn Oslo Lufthavn, kontakt Escape for tilbud om tilslutningsbilletter!

Mer info og bestill

Telefon: 24 14 94 00
post@escape.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien