Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

taubane over flott dalsøkk
øyer som er bundet sammen av bru
Stått i fjellskråning
By med sentralt kirkebygg

Sveits, Liechtenstein, Østerrike og Tyskland
25. - 30. august 2019

Bodensjøen – smakebiter fra fire land

Her møtes fire land mellom snødekte tinder og subtropiske blomsterøyer; Sveits, Liechtenstein, Østerrike og Tyskland. Høydepunktene spenner fra appelsintrær og tropisk vegetasjon på Grev Bernadottes øyparadis, Mainau, til romantiske slott i de sveitsiske og østerrikske alper. Det blir vinsmaking, besøk i sjarmerende fjellandsbyer, storslåtte naturopplevelser og eksklusive innblikk i skjulte europeiske perler.

 

Dag 1: Stavanger – Bregenz

Vi ankommer Bregenz utpå dagen, delstatshovedstaden i Vorarlberg Østerrike. Byen er et ypperlig utgangspunkt for turer til Tyskland, Sveits og Liechtenstein. Hotellet vårt ligger rett ved strandpromenaden.

 

Dag 2: Sveits og Liechtenstein

Bregenz ligger der «Alpe-Rhinen» munner ut i Bodensjøen. Her danner elva grensen mellom Østerrike og Sveits. Vi skal opp i høyden og en ekte sveitsisk lunsj med røkt skinke og ost venter på panoramarestauranten på toppen. Videre skal vi nedover dalen, til det lille herredømme Liechtenstein. Her blir det vinsmaking i fyrstens vinkjeller Hofkellerei i Vaduz.

 

Dag 3: Lindau og Bregenz

En liten halvtime med ferge over Bodensjøen, så er vi i den tyske havnebyen Lindau. Den eldste delen av byen ligger på en øy som i dag er knyttet til fastlandet med en vei- og jernbanebro, og hele byen er fredet. Middag i kveld blir en spesiell opplevelse, med opptreden av lokal folkedansgruppe.

 

Dag 4: Bodensjøen rundt

Zeppelinbyen Friedrichschafen, middelalderbyen Meersburg, med Tysklands eldste borg samt ferge over til Konstanz og øya Mainau er noen av dagens flotte severdigheter. Utpå ettermiddagen tar vi hjemveien gjennom Sveits, langs sydbredden av sjøen tilbake til Bregenz.

 

Dag 5: De østerrikske alper

I dag skal vi oppleve Rhindalen og den maleriske sidedalen Grosses Walsertal. Videre går turen over Faschina-passet på 1500 meter over havet, og her blir det servert en velsmakende lunsj på en vakker fjellgård. Vi følger veien videre nedover langs den livlige elven Bregenzerach mot Bregenzerwald. Middag i kveld blir på et slott med fantastisk utsikt over Bregenz og Bodensjøen.

 

Dag 6: St. Gallen og hjemreise

Før vi forlater Sveits, skal vi besøke vakre St. Gallen. Byen er kjent på grunn av sin høyskole for økonomi og administrasjon, og den imponerende barokke klosterkirken. Hele gamlebyen kom på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

A-fordel:
14 490 pr person

Prisen inkluderer:
Fly Stavanger – Zurich t/r
Flyavgifter (kr 709 med forbehold om endringer)
5 netter i dobbeltrom på Hotel Mercure Bregenz City 4*
5 frokoster
2 lunsjer
5 middager
Utflukter i henhold til program
Folkloreaften med Wolfurter Trachtengruppe
Vinsmaking i Hofkellerei Liechtenstein
Tips
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 2600
Drikke til måltider

Mer info og bestill

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien