Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

tog med høye fjell i bakgrunnen
tog på veldig høy steinbru
flott stått
basseng på hotellet med utsikt over snødekte fjelltopper

Sveits til Italia
30. mai - 4. juni 2019

Bernina-ekspressen, sveitsiske alper og norditalienske innsjøer

La deg fascinere av alpenes dramatisk høye fjell og dype daler på to spektakulære togreiser fra Sveits til Italia. Glacier Express, verdens «langsomste hurtigtog» forbinder de to verdenskjente alpebyene Zermatt og St. Moritz. Bernina Express tar deg videre fra St. Moritz til Nord-Italia. Her skal vi nyte det gode liv langs den maleriske innsjøen Lago Maggiore.

Dag 1: Stavanger – Genève – Zermatt
Vi flyr fra Stavanger til Genève og fortsetter med tog til Zermatt, en koselig og bilfri alpelandsby helt syd i Sveits. Vi bor på et nyrenovert alpehotell midt i smørøyet i sentrum. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Spektakulær alpetur (frivillig utflukt til Gornergrat)
Mulighet for tur med Europas høyeste utendørs tannhjulbane, 3089 moh. Storslått utsikt mot nesten 30 fjelltopper over 4000 moh. Vandretur i fjellene i Zermatt eller kabelbane opp til Klein Matterhorn er en annen mulighet.

Dag 3: Glacier Express fra Zermatt til St. Moritz
Vi setter kursen mot sagnomsuste St. Moritz med verdens langsomste hurtigtog. En velsmakende 3-retters lunsj serveres ombord, mens utsikten fra togvinduet blender oss. Vel fremme sjekker vi inn på Hotel Reina Victoria, som byr på gratis inngang til spa-badet Ovaverva like ved. Her kan du svømme inn i solnedgangen mens du nyter utsikt over fjellene rundt.

Dag 4: Bernina Express til Tirano og videre til Lago Maggiore
Et av turens utvilsomme høydepunkt: Bernina Express er den høgstliggende transalpine jernbanen i Alpene og strekningen er av mange kåret til verdens vakreste. Toget klatrer over 2200 moh., passerer mektige isbreer og kjører over 190 broer. Dette må bare oppleves! Etter ankomst til Italia kjører vi til Lago Maggiore, den største av de norditalienske innsjøer og en skjult hemmelighet for de fleste. Hotellet vårt ligger kun et steinkast fra vannkanten.

Dag 5: Lago Maggiore – øyloffing med palmer og barokkvillaer
Klimaet ved innsjøen Lago Maggiore gir oss en forsmak på «Syden». Vi tar båten ut til to av de vakre Borromeo-øyene, som tilhører adelsfamilien med samme navn. Her venter en liten fiskerlandsby med brosteinsbelagte smug og småbutikker med lokale delikatesser. På ettermiddagen kan du slappe av på hotellet, ta en tur på torget i Stresa, eller ta taubanen til Mottarone-fjellet. Her er det mulighet for å sykle nedover til innsjøen, med panoramautsikt i alle retninger (frivillig utflukt).

Dag 6: Arrivederci Italia!
I løpet av formiddagen tar bussen oss til Milano der flyet vårt venter. Underveis gjør vi en stopp ved fabrikkutsalget til industridesigneren Alessi, der du kan kjøpe ikonprodukter til kjøkken og hjem til reduserte priser.

For mer informasjon, avbestillingsregler og påmelding gå inn på www.uniktravel.no/stavanger-aftenblad eller ring Unik Travel.
Telefonen er betjent mandag  – fredag 09.00 – 15.30

Last ned ditt A-fordel her!

A-fordel:
Kr 16 500 pr person

Prisen inkluderer:
Flyreise Stavanger – Genève / Milano - Stavanger
Flyavgifter (kr 519 med forbehold om endringer)
Transport med tog og buss ifølge program
5 netter i dobbeltrom på hotell
5 frokoster
1 lunsj (3 retters)
4 middager (3-retters)
Båttur til Borromeo-øyene med villa og parkbesøk
Bagasjehåndtering til hotellene i Sveits

Tillegg:
Enkeltrom kr 1500 pr person
Utflukt med Gornergrat-banen kr 600 pr person
Sykkeltur fra Mottarone-fjellene kr 700 pr person

Utsolgt!

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Adresse: Unik Travel AS Tollbodgata 6 4611 Kristiansand

Vis alle tilbud i denne kategorien