Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

utsikt over Toscana
Andrea Brocelli på scenen
åker
Elv i Toscana

Toscana, Italia
 24. - 30. juli 2019

Andrea Bocelli i Toscana

Toscana er kjent for vakkert landskap, enestående kulturminner, god mat og vin. I tillegg er regionen hjemsted til sangeren Andrea Bocelli som hvert år holder en enkelt utendørskonsert som vi skal få oppleve. Vår base blir i Montecatini Terme, i den nordvestlige delen av Toscana. Du får også mulighet til å oppleve den vakre liguriske rivieraen med Cinque Terre.

 

Dag 1: Stavanger – Montecatini
Vi flyr med rutefly til Toscana, og videre med buss til vårt hotell i Montecatini Terme, der vi skal bo seks netter. Denne byen byr på gode handlemuligheter og fine vandrestier som går opp i åsene til neste landsby.

Dag 2: Forestilling med Andrea Bocelli
Formiddagen er på egenhånd. Bli gjerne med reiselederen på en handlerunde i Montecatini, eller skjem deg bort med en kurbehandling. Vi møtes til lunsj på hotellet før vi tar buss til den lille hjembyen til Andrea Bocelli, Lajatico. Arenaen blir spesialtilpasset denne ene kvelden hvert år, og det er bare å glede seg! Buss tilbake til hotellet etter konserten.

Dag 3: Fridag med mulighet for spabesøk på Grotta Giusti
Det er herlig med en fridag i Toscana, og i dag kan du nyte solen ved bassengkanten på hotellet eller bli med reiselederen til nydelige Grotta Giusti i Monsummano Terme.

Dag 4: Firenze, renessansens vugge og Montecatini Alto (ekstra kveldsutflukt)
Etter frokost gjør vi som lokalbefolkningen når de skal til Firenze: vi tar toget. Guiden tar oss med til de mest imponerende bygningene, som katedralen med den karakteristiske kuppelen, Dåpskapellet og Giottos klokketårn. Vakre kirker og broen Ponte Vecchio. Om kvelden kan du bli med opp til Montecatini Alto, gamlebyen med tilflukts borgen fra middelalderen.

Dag 5: Cinque Terre
I dag beveger vi oss litt utenfor selve Toscana. Vi følger romernes gamle vei Via Aurelia nordover til La Spezia og tar en båttur over til bukten Portovenere. Båten bringer oss rundt Tramonti, hvor de fem små landsbyene Cinque Terre, «fem land» klynger seg til fjellsiden. Utpå ettermiddagen returnerer vi til hotellet vårt.

Dag 6: Lucca med vingårdslunsj (ekstra utflukt)
Denne dagen byr på spennende ingredienser for den som har lyst. Etter en rolig morgen har du mulighet til å bli med på et besøk i Lucca, som av mange betraktes som den vakreste byen i Toscana. Vi tar en spasertur gjennom smale gater til den imponerende Martinsdomen og den ovale
markedsplassen som står på fundamentene til et romersk amfiteater. Når det nærmer seg lunsjtid, forlater vi byen for å følge en smal og slyngete vei til en “fattoria”, et vingods med gammel toskansk villa og restaurant. Her venter god mat, akkompagnert av stedets vin.

Dag 7: Hjemreise

A-fordel:
Kr 16 990 pr person

Prisen inkluderer:
Fly Stavanger – Bologna t/r
Flyavgifter (kr 1510 med forbehold om endringer)
All nødvendig busstransport
6 netter i dobbeltrom på Hotel Croce di Malta 4*
6 frokoster
2 lunsjer med drikke (derav en på hotell)
1 matpakke til konsertkvelden med drikke
2 middager på restaurant med drikke
Konsertbillett til Andrea Bocelli (kategori poltroncina, nummerert billett)
Utflukt til Firenze med lokalguide og tog
Utflukt til Cinque Terre med buss, båt og lokalguide
Tips
Reiseleder fra Unik Travel


Tillegg:
Enkeltrom kr 2000 (på forespørsel)
Lucca inkl. guide, transport og vingårdslunsj kr 890 pr person
Montecatini Alto, inkl. transport og middag kr 800 pr person
Grotti Giusti Spa, inkl. inngang til basseng, saltgrotten og transport kr 850 pr person

Mer info og bestill

Telefon: 38 12 79 00
reise@uniktravel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien