Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Steinbit i Akvariet
edderkopp i hånd
skildpadder
sjøløver

Bergen
Fast fordel

Akvariet i Bergen

Opplevelse med lærelystgaranti!

Det hender at mannlige pingviner adopterer egg og blir verdens beste ”mødre”, skilpadder kan puste med rumpen, plasten vi kaster hvert år blir til flak i havet på størrelse med et helt land og edderkopper beveger seg ved hjelp av hydraulikk. Etter et besøk på akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet.

Du lærer selvfølgelig viktige ting på skolen også, men det er veldig sjelden sjøløven Kim spruter på deg i et klasserom. Selv om du risikerer å bli litt våt, er nærheten til dyr en opplevelse som varer lenge. På Akvariet kan både barn og voksne se, føle, lese og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan være med på show og fôringer, og se hva fisk og dyr gjør når de er i deres rette element.

Akvariet i Bergen har vært en institusjon og atraksjon siden 1960. Det ligger en kort tur fra Bergen sentrum med fantastisk beliggenhet i et parkområde med utsikt til innseilingen til Bergen på alle kanter. God mat får du også: Biologen Akvariet er et brasseri som lager skikkelig mat av skikkelige råvarer. Slik at du skal få energi til hele besøket og litt til. 

Hvordan komme seg dit:
Ca. 20 min gåavstand fra Fisketorget og Torgalmenningen, buss nr. 11 eller Beffenfergen – rute Bradbenken/Bryggen – Nykirken. 

Velkommen på besøk!

Husk å fremvise ditt A-fordel

A-fordel:
25 % for inntil 2 voksne og 3 barn

Åpningstider – nå 3 dager med langåpent!

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag;
kl. 10.00 – 16.00.
Torsdag kl. 10.00 – 18.00.
Lørdag kl. 10.00 – 18.00.
Søndag kl. 10.00 – 18.00.

Les mer om Akvariet

Telefon: 55557171
post@akvariet.no

Hjemmeside

Adresse: Akvariet i Bergen, Nordnesbakken 4, 5005 Bergen

Vis alle tilbud i denne kategorien