Israel – en før-påske tur

jerusalem

På denne rundturen i Israel har vi litt ekstra fokus på hendelsene som ligger til grunn for vår påskefeiring. Forøvrig blir det flott natur, bading i Dødehavet, god mat og… Les mer »

Iran – et persisk eventyr

utsikt over tettbebyggelse med bønnetårn og fjell i bakgrunnen

Iran er en av verdens eldste sivilisasjoner og rik på kulturskatter. Landet er et trygt og spennende reisemål som flere og flere får øynene opp for. Vi gjør en klassisk… Les mer »

Luciafestival i Verona

Kirke i Verona

Opplev den stemningsfulle Luciafestivalen i Romeo & Julies by Verona i Italia. Vi bor sentralt og kan nyte Verona på kveldstid, samt besøke småbyer og julemarkeder i regionen og motebyen… Les mer »

Budapest og Beograd og spa

Budapest

En innholdsrik og annerledes tur til Ungarn og Serbia. Budapest er en av Europas flotteste byer og har mye å tilby. Vi opplever middelaldershow og hesteshow på den ungarske landsbygda…. Les mer »

Prøv VR

Møt den nye fremtiden i dag, og prøv deg på den virtuelle virkelighetsreisen i en  VR-stasjon! VRkaden har spill og opplevelser for både barn, unge og hele familien. Du som er… Les mer »

Sommerøya Bornholm

Bornholm ved kaien

Bli med til danske Bornholm også kjent som solskinnsøya i Østersjøen. Turen er laget som en rundreise og avsluttes med et cruise fra København til Oslo.Dag 1Avreise med turbuss fra… Les mer »