Dans deg langs Norges vakre kyst

MS Finnmarken

Bli med Terje Todnem på dansecruise med Hurtigrutens MS Finnmarken.Dans og reis sammen med likesinnede på en rundtur med Hurtigruten. Reis langs vår vakre og langstrakte kyst, sammen med danseglade mennesker … Les mer »

Advent i Seefeld, Tyrol

julestemning på markedet

Adventsopplevelser i Tyrol og München.En eksklusiv førjulstur til de vakreste stedene i Bayern og Tyrol.  Besøk på de fineste julemarkeder og opphold i VM landsbyen Seefeld. Du får også oppleve… Les mer »

Lær å padle havkajakk

kursdeltakere i kajakk

Ryfylke Kajakk arrangerer kjekke padlekurs. Bli med og nyt sjøen på den beste måten.Kursdatoer sommeren 201821. – 22. juli – Grunnkurs, Lundsvågen4. – 5. august – Grunnkurs, LundsvågenKursene blir raskt fyllt… Les mer »

Bø Sommarland

bade

Velkommen til Bø Sommarland og Skandinavias største vannattraksjoner!Vannvittig moro for hele familien, enten du vil ha et kick i de råeste skliene eller nyte dagen med bading og vannlek.  Prøv for… Les mer »

Terje Sporsem – Religion

Terje Sporsem - plakat Religion

Terje Sporsems forestilling «Religion» har allerede begeistret både kritikere og publikum landet over. Med sin avvæpnende og morsomme stil på scenen får han både de med en tro, og de… Les mer »

Fra Panamakanalen til Edens hage

Panama med strand i forgrunnen

Panama har mye å by på i tillegg til Panamakanalen. Frodig regnskoger, turkisblå strender, kaffeplantasje og vulkaner. Muligheten til å svømme i både Karibia og Stillehavet på en og samme… Les mer »

Julemarkedscruise på Mosel

vinkjeller med julepynt og vintønner

Opplev førjulsstemningen i noen av Tysklands mest sjarmerende vinbyer. Cruiset starter i Bernkastel-Kues og derfra seiler vi til to av de mest populære perlene langs Mosel – Traben-Trarbach og Cochem,… Les mer »

Trygve Skaug

Trygve Skaug

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.Trygve Skaug solgte ut Rockefeller… Les mer »