2 for 1 på Desi Deli

lam med grønne urter

Frisk opp den kalde og sure januarmåneden med å gjøre noe hyggelig. Prøv ut den pakistanske restauranten, Desi Deli! Kjenn smaker og dufter fra fjerne Østen sammen med en du… Les mer »

Cruise i Middelhavet

Utsikt over Akropolis

Opplev Italia, Frankrike, Spania, Malta og HellasBli med på denne fasinerende reisen hvor du får det beste av Europa – fra historiske byer til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre… Les mer »

Gratis ID-forsikring til hele familien

mor og barn som sjekker økonomien under ei dyne

Norsk Familieøkonomi gir 10 000 familier gratis forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk, samt 6 mnd. gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi (verdi kr 640). ID-tyveri og nettmisbruk er et økende problem, som… Les mer »

Fottur Svaneti, Georgia

Snødekte fjelltopper i bakgrunnen av folk på tur i sommerklær

Det ukjente eventyrlandetVill, vakker og innhyllet i en god porsjon mystikk ligger Svaneti i en fjellrik og blomstrende del av Georgia og Kaukasus. Her er det landsbyer som hentet rett… Les mer »

Roma for legeme og sjel

Kjell Arild Pollestad

Dette er en reise både for dem som ønsker et intenst førstemøte med Roma, og for dem som vil nyte gjensynets gleder i en meningsfull sammenheng. Vi bryr oss ikke… Les mer »

Familiesøndag på Arkeologisk museum

Kom til Arkeologisk museum på søndager, og la deg begeistre av fortiden.Hver søndag er det familieverksted fra kl. 12 – 14, vi lager ting som har røtter i forhistorien. Bli… Les mer »

Snarveien til Piemonte

Ingvild Tennfjord

Viner i verdensklasse. Et kjøkken som får matelskere til å valfarte dit. Et landskap som kan ta pusten fra deg og en middelalderby som du aldri vil glemme. Hva gjør… Les mer »