Treretters: 2 for 1

Skrei lekkert dandert på tallerken

Skreien flørter med Frankrike i VarmenTa med deg en venn eller kollega og opplev en tre-retters middag komponert rundt Norges beste råvare, skreien. Kjøkkensjefen og hans stab har blitt inspirert… Les mer »

Kurs: Søsken uten rivalisering

Søsken som smiler

Kurset passer for foreldre, barnehageansatte, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre som har noe med søsken å gjøre.MÅLET MED KURSET – hjelpe deg med å hjelpe barna til å lære å… Les mer »

Romantikk på Solastranden

Solastranden i solnedgang

Nyt et romantisk opphold på Solastranden med god mat og velvære. Eller gled noen travle småbarnsforeldre med et romantisk opphold og barnevakt. En natt i dobbeltromFrokostbufféInngang til velværeavdelingen i Nordsjøbadet SpaEn… Les mer »

Surfepakke på Sola Strand hotel

Ung kvinne som sitter på et surfebrett på stranden

Nyt en deilig natt på hotell etter en spennende surfedag på strandenEn natt i dobbeltromFrokostbuffé3 timers nybegynnerkurs i bølgesurfingLån av fullt surfeutstyr i to dagerPakken er tilgjengelig hver helg april… Les mer »

Kanonpris! Opplev Norge med Hurtigruten

SOlnedgang bakom høye fjell og stille hav

Nå sparer du som er abonnent inntil 30 % på Hurtigrutens seilinger:(Inntil 20 % kampanjerabatt + 10 % fast rabatt) | Bergen – Kirkenes – Bergen| Bergen – Kirkenes  | Kirkenes – Bergenfor… Les mer »

Gratis ID-forsikring til hele familien

mor og barn som sjekker økonomien under ei dyne

Norsk Familieøkonomi tilbyr deg, som er abonnet, gratis forsikring mot ID-tyveri og nettmisbruk, samt 6 mnd. gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi (verdi kr 640). ID-tyveri og nettmisbruk er et økende… Les mer »